2 storfilm får premiere samme dag på Disney+

Chris Hemsworth som Thor / Foto: Thor: Love and Thunder/Marvel Studios

D. 8. september fejrer Disney fødselsdagen for sin egen streamingtjeneste, og det gør de med flere premierer på flere film og serier.

Flere film og serier bliver udgivet på Disney+ d. 8 september, navnlig to store film. En af dem har du haft mulighed for at se i biografen, den anden kan for første gang ses d. 8.

Se traileren til ‘Thor: Love and Thunder’

Den første af filmene er det seneste skud på Marvel stammen, Thor: Love and Thunder, der må siges at have skuffet folk, og sidder i skrivende stund som en af de dårligst modtaget Marvel film. Dette gør sig gældende både fra anmeldere og publikum.

Mange flere end dem der allerede har set filmen, kommer nok til det når den lander på Disney+. Det bliver spændende at se om det vil rykke ved brugerbedømmelserne på sider som IMDB og Rotten Tomatoes, og i hvilken retning det vil rykke hvis det er.

Se traileren til ‘Pinocchio’

Med Tom Hanks i rollen som Pinocchios far Geppetto og Joseph Gorden-levitt som Jesper Fårekylling er Pinocchio den nyeste live action remake af Disneys velkendte animationsfilm. Filmen er desuden instrueret af Robert Zemeckis, manden bag Back to the Future, Forrest Gump og Who Framed Roger Rabbit.

Thor: Love and Thunder og Pinocchio får premiere d. 8. september 2022 på Disney+.

LÆS OGSÅ: Baz Luhrmanns film ‘Elvis’ kommer på HBO Max – se traileren her

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘The Gray Man’ benytter den klassiske action-formel, men ikke meget mere end det

LÆS OGSÅ: Prinsesse Diana på film: Her er de 5 bedste

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like