3 dugfriske film, du finder på den nye streamingtjeneste SkyShowtime

Nye film på SkyShowtime
Foto: Sonic the Hedgehog 2/Paramount Pictures/Album/Ritzau Scanpix

SkyShowtime er det nyeste skud på stammen over tilgængelige streamingtjenester i Danmark. Streamingtjenesten slår sig op på særligt serier i høj kvalitet, men har også et bredt udvalg af film i alskens genrer. Se et par af dem her.

Du har måske ikke hørt om SkyShowtime endnu. Den nye streamingtjeneste har også kun eksisteret i ganske få uger, siden den gik i luften tilbage i september. SkyShowtime har overtaget det, der førhen hed Paramount+. Den har samlet forskelligt indhold fra bl.a. Universal, Dreamworks, Sky, Nickelodeon og Showtime.

Streamingtjenesten koster 69 kroner om måneden, men skriver du dig op inden den 15. november, kan du få et abonnement til den halve pris. Tilmelder du dig, får du adgang til en masse film, serier, børneprogrammer og dokumentarer, som du kan streame i vanlig stil på dit tv, din mobil, din computer… snart sikkert også dit køleskab.

SkyShowtime satser som nævnt i høj grad på originalserier i høj kvalitet. Én af dem er eksempelvis den nye serie om Master Chief i Halo, der blev modtaget til stor ros her på siden. Der er også en pæn samling af film, hvor du bl.a. finder filmperler som Gladiator, Minority Report og The Godfather. Der er også nye film på streamingtjenesten, og vi har fremhævet et par af dem her, som du måske ikke har set endnu.

Sonic the Hedgehog 2

Premiere: 31. marts 2022
Genrer: Action, eventyr, komedie, familie, fantasy, sci-fi
Sprog: Engelsk

Sonic the Hedgehog 2: Jim Carreys sidste film. Ikke lang tid efter premieren bekendtgjorde den 60-årige skuespiller, at han ville “gå på pension”. Det havde dog for så vidt intet at gøre med Sonic 2, der er en tro efterfølger til den første film fra 2020. I den møder vi igen Jim Carrey (Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, Dum og dummere) i rollen som Dr. Robotnik. I denne film har han allieret sig med en ny partner, som han igen forsøger at overtage verden sammen med.

Sonic er selvsagt også med i en animeret version, der igen er stemmelagt af Ben Schwartz (Parks and Recreation, The Afterparty). Lykkedes det ham igen at sætte en stopper for Dr. Robotnik? Vi spoiler intet, men mon ikke filmen er garant for en underholdende tur undervejs. Så må vi se, om det virkelig også bliver Jim Carreys sidste film.

Scream (2022)

Premiere: 3. februar 2022
Genrer: Horror, mysterie, thriller
Sprog: Engelsk

“Det er altid nogen, du kender”. Det er taglinen til Scream fra 2022, der er den femte film i serien – hvis du da ikke tæller spoof-filmen Scary Movie fra 2000 med. I Scream er vi tilbage i den fiktive amerikanske by Woodsboro, hvor der igen er en morder løs iklædt den ikoniske ghostface-maske. Flere er allerede blevet slået ihjel.

Filmen foregår 25 år efter den første Scream, der udkom tilbage i 1996 – også godt og vel 25 år siden. Blandt de medvirkende på rollelisten er der selvfølgelig en håndfuld naive, intetanende teenagere samt en hel del af det originale cast fra de første film, heriblandt Courtney Cox (Venner, Cougar Town) og Neve Campbell (Wild Things, House of Cards). Har du set de første film, kommer du nok heller ikke udenom den her.

Last Night in Soho

Premiere: 25. november 2021
Genrer: Drama, horror, mysterie, thriller
Sprog: Engelsk

Den sidste film vi vil fremhæve i den her omgang er Last Night in Soho. Filmen er skrevet og instrueret af Edgar Wright, der også står bag film som Shaun of the Dead, Baby Driver og Hot Fuzz. I Last Night in Soho møder vi pigen Eloise (Thomas McKenzie), der drømmer om at blive modedesigner.

På mystisk vis lykkes det hende at rejse tilbage til 1960’erne, hvor hun møder den blændende sangerinde, Sandie (Anya Taylor-Joy). Alt er dog ikke helt så glamourøst, som det først ser ud. Den mystiske drømmeverden begynder hurtigt at vise sprækker i facaden. Filmen er omgærdet af mystik og har også et par overraskelser med undervejs. En af dem blandt andet i form af Matt Smith (Doctor Who, House of the Dragon, The Crown), der er med i en uhyggelig rolle.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 5 film, du skal se i november 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: I lort til knæene – ‘All Quiet on the Western Front’ er en gruopvækkende affære 

LÆS OGSÅ: De bedste film, vi så i oktober 2022

Total
7
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like