3 erotiske lydbøger, der er bedre end Fifty Shades of Grey

Foto: Kostas Tsipos/Dreamstime.com

Jeg indrømmer gerne, at jeg godt kan lide de lettere – og tungere – erotiske bøger, når det er lidt gråt i hverdagen.

I denne artikel kan du blive guidet til 3 erotiske lydbøger, der er bedre end Fifty Shades of Grey.

For selv har jeg aldrig været glad for Fifty Shades of Grey, da bogen måske mere er en beskrivelse af, hvad man skal undgå i en partner, end hvad man skal lede efter. Den er desuden oprindeligt fanfiction baseret på Twilight-bøgerne, så udgangspunktet var ikke ligefrem godt.

LÆS OGSÅ: 5 gode lydbøger til din sommerferie

Der findes et hav af langt bedre erotiske bøger, du kan tage fat i, og som i den grad burde være mere populære og kendte end Fifty Shades. De nedenstående tre af slagsen kan du høre eller læse allerede nu på diverse lydbogstjenester.

The Original Sinners-serien

Forfatter: Tiffany Reisz
Tjeneste: Nextory og Mofibo

The Original Sinners følger en kendt, erotisk forfatter, Nora, som er i gang med at arbejde med hendes mest personlige bog indtil videre. Hendes redaktør, den britiske (og flotte) Zach, nægter at lade hende udgive bogen, medmindre den følger hans strikse regler. Deres anspændte dynamik leder videre til seksuel spænding imellem dem.

LÆS OGSÅ: Guld i gemmerne: Gode film på streamingtjenesterne

Alle bøgerne i serien har fået fantastiske anmeldelser, og er i den grad værd at dykke ned i, hvis man er lidt glad for det erotiske og en højspændt kemi!

The Crossfire-serien

Forfatter: Sylvia Day
Tjeneste:
Bookbeat, Nextory, E-Reolen, Chapter og Mofibo

Foto: Politikens Forlag

The Crossfire er endnu en bogserie, der virkelig fortjener at være mere kendt! Vi følger en let mangelfulde heltinde, Eva, der begynder på sit nye job i et reklamebureau i en bygning ejet af den flotte Gideon Cross.

LÆS OGSÅ: Forår i luften: 5 romantiske lydbøger

Der er fra start højspændt kemi, men et almindeligt forhold er fremmed for dem begge, og de har begge to voldsom bagage fra tidligere forhold med sig.

Det er virkelig en erotisk og velskrevet serie af bøger. Og hvis du forelsker dig i Sylvias skrivestil, så er du heldig – for hun har nemlig også et stort bagkatalog med erotik og spænding!

The Masters of the Shadowlands-serien

Forfatter: Cherise Sinclair
Tjeneste:
Audible, Mofibo og Nextory

Cherise Sinclairs The Masters of the Shadowlands har – i lighed med Fifty Shades – grund i BDSM-miljøet. Serien involverer også en kvinde, der får sin seksuelle opvågning som submissiv.

Her slutter sammenligningerne også, for i denne serie er hun ambitiøs, klog og ikke submissiv for at få en mand til at kunne lide hende mere, selvom hun måske ikke var helt tilpas i rollen (Host, host, Anastasia Steele, host, host).

LÆS OGSÅ: Fem podcastdokumentarer du ikke må gå glip af

Vi følger Jessica, der under en storm finder ly i et isoleret hus, som hun opdager, er en privat swingerklub. Her begynder hendes rejse ind i BDSM-miljøet og forbindelsen mellem en submissiv og en dominant.

Derudover har Sinclair en lang liste af S&M-erotik i sit bagkatalog, så hvis du får slugt de 15 (!!) bøger i The Masters-serien, har du stadig et hav af velskrevne, erotiske lydbøger at tage fat i.

LÆS OGSÅ: Du må godt: 5 reality-programmer du vil elske

LÆS OGSÅ: De 5 bedste film og serier i 2021 indtil videre

Total
11
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like