3 Netflix-serier til dig der elsker ’Den store bagedyst’  

Foto: Sugar Rush/Netflix

Der er noget fascinerende ved alt det, man kan kreere ud af chokolade, kage, fondant, temperaturer og andre teknikker, man finder i bage og dessertkunsten. 

Har man set Den store bagedyst, kender man helt sikkert til dette, men hvis du ikke kan vente til den tiende sæson rammer skærmen igen, kan du læse med her.

Her får du nemlig tre Netflix-serier, der kan hjælpe på bagedyst-savnet, når opfindsomhed, bagværk og underholdning mixes sammen.

Is It Cake?

Foto: Is it Cake?/Netflix

Hvis man de seneste år har scrollet igennem sociale medier, har man måske set kager, der forestiller et helt andet objekt. Populariteten af realistiske kager er steget gevaldig, og man kan blive forbavset over bagernes kreativitet. Alt dette kan du nu opleve i denne helt nye amerikanske serie Is It Cake?, hvor talentfulde bagere dyster om at vinde en pengepræmie.

I serien skal en gruppe deltagere kreere kager, der skal snyde et dommerpanel. Forestil dig en række med fem lækre burgere eller smarte håndtasker, hvoriblandt der befinder sig én kage.

Deltagerne får otte timer til at bage og dekorere deres kager, før de skal stå prøven. Kan deltagerne snyde dommerne med deres realistiske kager, har de efter hver runde mulighed for at vinde en pengesum.

Den excentriske vært Mikey Day holder det fjogede og pjattede humør oppe, når han forsøger at lære mere om kagekunsten. Der jokes både med deltagere og dommere, når han fører seeren igennem seriens otte episoder.

Is It Cake er meget anderledes fra andre kageshows. Værten Mikey Day ved nærmest intet om kager. På samme måde er dommerpanellet heller ikke sammensat af kageeksperter. Dog tilfredsstiller serien stadig de bagedyst-glade seere, når deltagerne giver den gas med forskellige teknikker, fondant og kageformning. Ikke et dårligt bud på god bagedyst-underholdning.

Bake Squad

Foto: Bake Squad/Netflix

Elsker du også, når de i Den store bagedyst bager kager til særlige lejligheder? I denne Netflix-serie kan du opleve fire dygtige desserteksperter kreere mesterværker med chokolade, kage og raffinerede smage. Kreativiteten vil ingen ende tage, når eksperterne udfolder deres ideer til at opfylde kundens ønske.

Hver af deltagerne er eksperter på forskellige områder. En er specialiseret i chokolade og en anden er kagemester. Derfor har de hver især unikke evner, som kommer i spil. I hvert afsnit er der én kunde, som har et ønske til en fantastisk dessert til et eksklusivt bryllup, en stor fødselsdagsfest eller en anden speciel lejlighed. Derfor er der høje forventninger, der skal tilgodeses med smagfulde og smukke desserter. Bake squad får også lidt hjælp fra seriens vært, Christina Tosi, hvis de har brug for noget udstyr eller dekoration til deres desserter. Derfor er ambitioner tårnhøje.

I denne serie er der ingen der ryger ud eller vinder præmier. Det handler nemlig om håndværket og at skabe den helt rette dessert til kunderne. Hver episode slutter af med scener fra kundens arrangement, hvor man får alle de glædelige reaktioner på desserterne. Det er nemlig både et chokoladetrommesæt i realistisk størrelse, interaktive kager og andre søde sager, der er en del af overraskelserne. Helt sikkert et show man skal se, hvis man er vild med store dessertmesterværker og forbavsende kreativitet.

Sugar Rush

Foto: Sugar Rush/Netflix

Som titlen nok afslører, så bliver det ekstra sødt i denne Netflix-serie Sugar Rush. Det er ikke kun presset fra de konkurrerende deltagere, der gør sig gældende. Det er nemlig også en konkurrence mod tiden. Jo hurtigere, deltagerne er færdige med deres bagværk, jo bedre. De tager nemlig den resterende tid med til næste runde.

I serien skal fire hold af dygtige bagere dyste mod hinanden i tre konkurrencerunder. Første runde skal deres laves cupcakes, så konfekt og til sidst har vi kagerunden. Ud fra deres bagværk vælger de tre dommere et hold til at forlade konkurrencen i første og anden runde. Tilbage står de sidste to hold i finalerunden, hvor vinderen får 10.000 dollars.

Det er tydeligt, at det er meget øvede bagere. De imponerer de professionelle dessertkokke, Candace Nelson og Adriano Zumbo, med deres kreativitet. I hvert afsnit er der et nyt tema, som bagerne skal arbejde ud fra. Men tiden er den vigtigste ingrediens i denne dyst. Sugar Rush er klart et godt bud på en serie til dig, der elsker Den store bagedyst.

LÆS OGSÅ: Her er de 5 mest vanvittige reality-programmer

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Encanto’ er flot, sød og har fede sange, men der er ikke meget nyt

LÆS OGSÅ: 3 realityserier jeg elsker at hade

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like