3 podcasts, du skal lytte til på Podimo i maj

vild historie podcast

Maj måned er her endelig og vi er vilde med det! Maj betyder sol og sommer i Danmark, dermed en masse timer udendørs til at lytte på din yndlingspodcasts fra Podimo.

Vi har samlet 3 podcasts, du kan lytte til på din gåtur, løbetur eller når du spiser din frokost i solen. Du finder de nedenstående podcasts hos Podimo.

Panser

Panser / Foto: Podimo

Vi starter denne top 3 liste over podcasts, du skal lytte til hos Podimo i maj, med en helt ny true-crime podcast. Hver uge udkommer der et nyt afsnit af Panser med tidligere narkobetjent René Dahl Andersen og Journalist Peter Graae.

De diskuterer aktuelle kriminalsager, hvor de bidrager med deres helt egne skarpe og personlige perspektiver. Du får et helt særligt indblik i den kriminelle verden, da de to værter også får unikke besøg af forskellige kilder fra det kriminelle miljø.

I podcasten diskuteres ikke de småkriminelle narkohandlere, men derimod eksempelvis en japansk top-gangster fra banden ”Yakuza”, der er kommet til København for at handle med våben.

Efterforskninger, vold, våben og generelt organiseret kriminalitet er, hvad menuen står på i podcasten Panser.

Vild historie

Vild Historie / Foto: Podtail

Kender du det, når du bliver opslugt af en fortælling og bliver draget ind i historien, fordi den er så vild? Så vild, at du næsten ikke kan tro, historien har fundet sted i den virkelige verden?

Podcasten Vild historie kommer med nogle spektakulære historier. Der er blot ét krav: de skal have fundet sted i den virkelige verden. Historierne spænder vidt og bredt, og dykker blandt andet ned i fortællingen om en dansk nazilæge, der har været medvirkende til medicinske forsøg i kz-lejre, en legendarisk fortælling om en italiensk maratonløber, som næsten døde lige før målstregen og en løvejagt i Roskilde Fjord.

Lyder dette for vildt til at være sandt? Det kan godt være, men det er det ikke!

LÆS OGSÅ: Månedens tip: Gode podcasts om historie

Simon Spies‘ privatsekretær

Simon Spies´ privatsekretær / Foto: Podimo

”Rejsekongen” Simon Spies er velkendt i medierne på både godt og ondt. Podcasten Simon Spies’ privatsekretær er en personlig fortælling fra hans tidligere sekretær Sussie Sheikh.

Sussie arbejdede for Spies i sommeren 1978. I løbet af hendes tid som ansat var hun vidne til nogle grusomme og vilde hændelser. Spies var en mand af stor karakter, og det viste sig, at han havde en meget dyster baggrund. Han udnyttede bl.a. unge ressourcesvage piger til seksuelt samleje. Hele situationen blev så organiseret, at Sussie ikke længere bare ville stå til skue.

Sussie var journalist og valgte dengang at skrive nogle kritiske artikler om Spies – dog var det ikke den rette tid. Mange år senere og med tanke på det samfund, vi befinder os i i dag, er tiden inde til, at hun kan fortælle sin historie. Lyt med eksklusivt hos Podimo.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts du skal høre, hvis du nyder autentiske fortællinger

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like