3 underholdende podcasts til din opvask

Foto: Jep Gambardella/Pexels

De daglige pligter kan være kedelige og tørre opgaver. Dog kan de nemt blive mere underholdende med en god podcast i ørene.

Vi kender alle sammen det daglige suk over opvasken, som vokser sig større, jo mere man ignorerer den. Det er et hverdagsjob, som aldrig stopper.

LÆS OGSÅ: Fascinerende fortællinger fra fortiden: 6 heftige historiepodcasts

Spørgsmålet er, om man kan gøre noget for at få motivationen til at stige, så man kan gribe fat i opvaskesæben og komme i gang. Det er her podcasts kommer ind i billedet. Hvis der er noget, som de kan, så er det at gøre kedelige situationer mere udholdelige.

Vi har derfor samlet tre bud på underholdende podcasts, du kan høre, mens du tager din demotiverende opvask.

Genstart

Foto: Genstart/DR

Denne podcast er DR’s egen nyhedspodcasts, som leverer nyheder til dig på kun 20 minutter. Man får mulighed for at være praktisk og orientere sig om de seneste nyheder, mens man får taget de beskidte tallerkner. Det er to fluer med ét smæk.

Genstart bliver opdateret hver morgen kl 4 på alle hverdage, så på enhver tid på dagen kan du få lidt underholdning til din opvask.

Podcasten Genstart giver et unikt indblik i aktuelle problematikker i verden, og går i dybden med dem. På den måde får lytteren mulighed for at opdage spændende emner, som de måske ikke vidste noget om.

LÆS OGSÅ: De bedste podcasts: hvad du skal høre lige nu

Yderligere benytter de en ”Third Ear-tilgang”, hvor podcasten har tilføjet dramatiserende effekter, så lytteren virkelig hænger ved. Det er en gennemtænkt produktion, som ikke drukner lytteren med kedelige detaljer.

Genstart er en professionel podcast, der kan benyttes som underholdning til enhver kedelig og daglig opgave.

Hva’ så!?

Foto: Spotify

Som komikeren Christian Fuhlendorff selv fortæller, så er Hva’ så!? hans egen version af en podcast. Det er et enkelt koncept, hvor han interviewer kendte danskere, han finder spændende. Han spørger dem simpelt ”hvad så” og derefter flyder samtalen bare.

Lytteren bliver vidne til en spændende samtale mellem Fuhlendorff og gæsten, hvor de taler om deres livsoplevelser og deres karriereforløb.

LÆS OGSÅ: Film der minder om: Hvis du kunne lide ‘Dune’, vil du elske disse tre film

Hva’ så !? er fuld af personlige elementer, hvor værten og den besøgende ikke er bange for at dele detaljerede historier om deres liv. Han har haft besøgende som Liam O’Connor (L.O.C), Anders Matthesen og Trine Dyrholm, hvor de fortæller om deres livserfaringer og udfordringer under en hyggelig gåtur.

Det er en hyggelig podcast med spændende fortællinger blandet med Fuhlendorffs humor, som ikke kan gøre andet end at sætte et smil på læben. På trods af at et afsnit varer over en time, så kan man sagtens pause det til opvasken til dagen efter, hvis man kan vente så længe med at høre videre.

Ted Talks Daily

Foto: Ted Talks Daily/TED

Du har sikkert hørt om Ted Talks igennem Youtube eller generelt set virale videoer på nettet. Hvis ikke, så er det et koncept, hvor hverdagsmennesker kan komme og fortælle om et specifikt emne, de er passioneret omkring.

Det er en måde at informere verden om ukendte emner, som fortjener mere opmærksomhed. Blandt emnerne er skoleskyderier, hvordan man får succes i livet og meget mere. Ofte er emnerne også provokerende perspektiver, som de fleste har fordomme til.

LÆS OGSÅ: ‘Den Grå Side’ vender tilbage

I podcasten Ted Talks Daily har de uploadet de seneste Ted Talks, hvor du kan høre om emner, som interesserer dig eller dykke ned i nye perspektiver på emner, du ikke har hørt før. På den måde får du mulighed for at udfordre dig selv og orientere dig i emner, som ikke har strejfet dig.

Det er en oplagt mulighed for at bruge tid på at udvide sin horisont og udvikle sin viden, mens man udfører praktiske opgaver. Derudover varer et afsnit mellem 10 minutter til en time, så der er mulighed for at vælge et afsnit, som passer perfekt til din opvaskes varighed. Så grib opvaskebørsten og kom i gang!

Du kan lytte til de ovenstående podcasts på Apple podcasts og Spotify.

LÆS OGSÅ: Sport podcasts flytter ind hos Viaplay

LÆS OGSÅ: Se listen: Nye film på Netflix i oktober 2021

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like