5 film og serier du kan hygge med i kulden

The Beatles: Get Back anmeldelse
Foto: The Beatles Get Back/Linda McCartney

Vi Elsker Streaming giver dig fem bud, der helt sikkert er tiden værd.

Vi er i mørk og kold tid, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Mørke giver større mulighed for at blive opslugt endnu mere i gode film og serier.

Så træk tæppet over dig, og gør dig klar til en masse hygge i film og seriens tegn.

Dopesick

Baseret på den sande historie om opioidkrisen, der skabte en af de største medicinske skandaler i USA’s historie.

Vi følger serien fra tre sider. Den første er en lille mineby i Virgina, hvor byens læge Samuel Finnix, spillet af Michael Keaton (Batman, Birdman), ønsker at hjælpe de hårdt belastede minearbejdere. Den anden er medicinalfirmaet Purdues ledelse, som lige er kommet med et nyt smertestillende stof, som de siger ikke er særligt afhængighedsdannende. Den tredje historie, vi følger, er DEA-agenten Bridget Meyers forsøg på at afsløre Purdues nye stof for, hvad det virkelig er.

Baseret på den virkelige historie om en nation, der blev afhængig af opioid, som i 2016 alene var årsagen til over 65.000 overdoser med døden til følge. His ikke du var bekendt med opioidkrisen, så kan du godt gøre dig klar til det, for det vil være et af de helt store samtaleemner, når serien udkommer.

Dopesick kan streames på Disney+.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 er en af de bedste superheltefilm, der eksisterer.

Peter Parker har været Spider-Man i noget tid og finder det svært at balancere dét og være studerende med to deltidsjob. En ny skurk i form af Dr. Octavius hærger New York med sine fire mekaniske legemer. Herfra kommer alt det, man forventer af en superheltefilm; action og fede effekter med et godt drys humor.

Filmens sande styrke ligger dog ikke i fantastisk action og bragende special effects (selvom den også har dette i rigelige mængder), men derimod den sympati, man har for Peter Parker, mens han prøver at jonglere sit private og superhelteliv. Spider-Man 2 er ikke bare en fantastisk superheltefilm, men en fantastisk film, og den er et herligt valg, når man skal gøre filmaftenen lidt mere speciel.

Spider-Man 2 kan streames på Disney+, HBO Max, Prime Video og C More.

Dexter: New Blood

Dexter: New Blood er fortsættelsen på den populære serie Dexter, der sidst kørte over skærmen for otte år siden. Dexter Morgan er i nye omgivelser og under et nyt navn. Han fristes stadig til at gå tilbage til sine gamle metoder, men har affundet sig med sit nye liv i norden.

Alt dette ændres dog, da en ny seriemorder viser sit grimme ansigt. Dexter kæmper også fortsat med sin fortid på mere end en måde. Den mørke passager spøger stadig i Dexters indre og taler til hans mere makabre side, og han får uventet besøg fra sit tidligere liv, og det besøg kan vende op og ned på hans nye tilværelse.

Efter Dexter havde en noget så lunken slutning, så kan det være at Dexter: New Blood kan rejse karakteren til sin forrige storhed. Efter otte år på køl, kan man håbe, at serien er tiden værd.

Dexter: New Blood kan streames på SkyShowtime.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle tager dig med på en rejse ind i et videospil og byder på en rutsjebanetur fyldt med action og masser af humor.

Filmen følger fire teenagere; nørden, sportsidioten, den selvcentrerede og den menneskesky. De ender alle til eftersidning, hvor de finder et gammelt videospil. De finder dog ud af, at dette ikke er et normalt videospil, da de bliver transporteret ind i spillet som de figurer, de har valgt. Nu skal de gennemføre spillet for at komme tilbage til den virkelige verden, og som det er med videospil, så har de tre liv, og så er det ’game over’ i den mest alvorlige grad.

De fire hovedskuespillere har en fantastisk kemi og har det tydeligvis selv rigtig morsomt over at skulle spille teenager, og det smitter af på seeren. Dwayne ’The Rock’ Johnson som usikker nørd, Kevin Hart som en macho mand, Jack Black som SoMe-teenagepige og den smukke Karen Gillan som en tilbageholden outsider.

Hvis aftenen kræver lidt selvforkælelse med sjov afslapning, så er Jumanji: Welcome to the Jungle et solidt bud.

Jumanji: Welcome to the Jungle kan streames på HBO Max.

The Beatles: Get Back

Det behøver nok ikke at nævnes, at da The Beatles var på deres absolut højdepunkt, så var der intet der kunne nærme sig dem. Peter Jackson, der instruerede Ringenes Herre-filmene kommer med en over seks timer lang dokumentar om bandet, der tog verden med storm.

Dokumentaren byder på over seks timers aldrig før sete optagelser (herunder den sidste gang, de optrådte live), der er blevet restaureret med den nyeste teknologi for at give de skarpest mulige billeder, og når det er Peter Jackson, der sidder ved roret, så ved man, at det er et kvalitetsprodukt.

Hvis du er Beatles-fan eller gerne vil tage en tur tilbage i tiden, så skal du helt sikkert se The Beatles: Get Back. Endnu bedre kunne være, hvis du har en ven eller forælder, som elsker The Beatles, at se dokumentaren sammen med, for så kan samtalen om filmen og bandet hurtigt overskride de seks timer filmen varer.

The Beatles: Get Back kan streames på Disney+.

LÆS OGSÅ: ‘Citizen Kane’ hyldes af filmnørder over hele verden, men er den filmhistoriens klareste stjerne?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Lynch kom tæt på, men ramte alligevel langt fra målskiven med ‘Dune’ fra 1984

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Julestorm’ føles som en let og lun brise i en kold og mørk tid

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like