5 podcast du bør høre, hvis du elsker film og serier

Noget om film cover

Hvorfor ikke kombinere passionen for film og serier med en god lytteoplevelse? Lad os hjælpe dig godt på vej.

Film og serier fylder meget i de fleste danskeres liv – og med god grund. Vi kan leve os ind i et andet univers og lade fantasien flyve som aldrig før. Vi kan helt enkelt ikke få nok. Derfor har vi samlet en liste med 5 podcasts, du bør høre, hvis du elsker film og serier.

Husk, at du kan få adgang til alt indhold hos Podimo for 0 kroner de første 30 dage, hvis du er ny kunde. Derefter koster abonnementet kun 59 kroner – og der er ingen binding.

Klovn Podcast

Klovn podcast cover
Klovn Podcast / Foto: Podimo

Nu er de endelig tilbage med en helt ny sæson, og den får ikke for lidt. Den legendariske duo Casper og Frank er igen ude på ballade. Som set i de mange tidligere sæsoner, får deres handlinger næsten altid uforudsete konsekvenser (typisk uheldige konsekvenser for Frank).

I den anledning kan vi ikke lave denne top 5 liste, uden at nævne Klovn Podcast. Her gennemgår værterne Jacob Ege Hinchely og Rikke Collin hele Klovn-universet med alle de pinlige situationer, der opstår i serien. Der er rigeligt med sæsoner at tage fat i, hvilket jo er helt perfekt hvis du bare ikke kan få nok af Klovn.

Noget om film

Noget om film cover
Noget om film / Foto: Podimo

Noget om film er en ugentlig podcast, som gennemgår nogle af de nyeste film og de bedste tv-serier. Podcasten dækker en masse forskellige genrer, alt fra Noir-thrillere og superheltefilm til Jussi Adler Olsens krimiserier.

Podcasten er genial til dig der føler, at du har ”gennemført Netflix”, og ikke aner, hvad du skal se næste gang, du sidder i sofaen. Lyt med, mens du tager opvasken eller kører på arbejde, og få en masse inspiration til aftenens underholdning foran tv’et.

Podcasten består af hundredvis af episoder, og der bliver diskuteret både nye film og gamle klassikere, du måske ikke har set endnu.

LÆS OGSÅ: 5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

Hakkedrengene

Cover Hakkedrengene podcast
Hakkedrengene / Foto: Podimo

Er 80’erne og 90’ernes actionfilm mere din stil? Elsker du tiden med legenderne Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris og Sylvester Stallone? Så er Hakkedrengene en podcast for dig!

Actionfilm fra denne tidsperiode er midtpunktet for podcasten, og der bliver i den grad gået i dybden med både skuespillere og kærlighed til den slags film. Værterne Morten, Dan og Jacob dykker ned i filmene minut for minut, og hylder de store personligheder, der prægede den gyldne tid for actionfilm.

Her har vi altså at gøre med filmnørderi præget af mandehørm og gode minder – en genial podcast om film, som bare kan ses igen og igen.

Dårligdommerne

Cover af podcasten Dårligdommerne
Dårligdommerne / Foto: Podtail

Dårligdommerne har været i gang længe, og med god grund – der er nok at tage fat i. Trioen af filmnørder består af Jacob Hinchely, Christopher Andersen og Troels Møller. De har alle tre meget skeptiske briller på, når de går på jagt efter film med danske skuespillere og instruktører.

Film hvor skuespil, plot eller det visuelle på den ene eller anden måde ikke hænger sammen. Det hårde dommerpanel holder sig ikke tilbage, og er ikke bange for at kalde en spade for en spade. Verbale dumflade bliver kastet til højre og til venstre med en god kant af humor.

Lyt med her, spar din dyrebare tid foran skærmen om aftenen og find ud af, hvilken film du IKKE skal se.

LÆS OGSÅ: Gulddreng laver telefonfis i ny podcast: ‘Slå på tråden’

Christian og Jesper vs The Walking Dead

Christian og Jesper vs The Walking Dead cover
Christian og Jesper vs The Walking Dead / Foto: eReolen

Et apokalyptisk univers, zombier, våben, vanvittige mennesker og overlevelse. Det er bare et par af hovedtrækkene i den populære serie The Walking Dead, som mange nok har hørt om. Serien, der oprindeligt startede som en tegneserie tegnet af Robert Kirkman, tog fart. Flere år senere har det nu udviklet sig til hele 11 sæsoner af en rigtig tv-serie. En serie der er blevet vildt populær verden over.

Christian Guldager og Jesper W. Lindberg dykker i podcasten Christian og Jesper vs The Walking Dead ned i tv-serien afsnit for afsnit. Vanvittige detaljer og fun facts, som de fleste nok ikke havde lagt mærke til, bliver vendt og drejet. Ting, der med stor sandsynlighed vil gøre dig til ekspert på serien, og måske endda give dig lyst til at gense flere afsnit.

Er du ligesom så mange andre fascineret af det apokalyptiske univers? Så er Christian og Jesper vs The Walking Dead et perfekt match.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts til dig, der elsker fodbold

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like