5 podcasts du ikke bør undgå!

podcasts

Som lovet kommer her mine forslag til, hvad du skal høre i dine cans, så din tur på vaskeriet, til barnedåben eller rundt i Fælleden bliver en oplevelse du sent vil glemme! Vi tæller ned fra 5!

Læs også: De fire bedste grunde til at høre podcast-serier

5. Comedy: My Dad Wrote a Porno

Det er bestemt ikke alle, der har lyst til at dykke ned i sine forældres sexliv, men for britiske Jamie føltes det alligevel ikke så grænseoverskridende at stifte bekendtskab med seniors seksuelle fantasier, som man skulle tro. Faren der går under pseudonymet Rocky Flintstone har skrevet den erotiske roman “Belinda Blinked”, som Jamie har fået fat i! I hvert afsnit af podcasten læser Jamie et kapitel op af Belinda Blinked til stor morskab vennerne Alice og James – og ikke mindst alle os andre! For “Belinda Blinked” er slet ikke en særlig sexet bog, men den giver os et sjovt indblik i, hvad Rocky Flintstone egentlig selv tænder på og hans forestillinger om, hvad andre måtte finde erotisk. Det er virkelig uskyldigt. Sproget i bogen er virkelig sjovt, og det hele bliver endnu sjovere af de tre venners analyser undervejs af Belindas karakter, temaerne i bogen og ikke mindst Rocky Flintstone selv!

Hør Jamies oplæsning af Belinda Blinked lige her!

4. True Crime: Kvinden med den tunge kuffert

Politikkens seneste podcast fra Third Ear, som jeg i skrivende stund endnu ikke er blevet færdig med, ved jeg bare allerede nu er sindssygt god! En kvinde med en tung kuffert indlogerer sig på Ørslev Kloster et sted i Jylland for at få ro til sit arbejde. Ørslev Kloster er et refugium for forfattere og kunstnere, der ønsker at arbejde i stille og rolige omgivelser uden forstyrrelser. Men kvinden med den tunge kuffert er ikke nogen helt almindelig gæst, og der begynder at ske sære ting på det ellers rolige kloster. Podcasten er super spændende, og sagen om kvinden med den tunge kuffert går dybere end man nogensinde kunne have forestillet sig!

Hør hvem kvinden med den tunge kuffert er her!

 3. True Crime: S-Town

En noget kontroversiel sydstats-dude ved navn John B. McLemore ringer til Serial for at fortælle om et mord i hans by, Shit-Town, Alabama, der aldrig er blevet opklaret i håb om at få noget opmærksomhed på sagen. Reporteren Brian Reed bider på og tager os med derned for at opklare mordet sammen med McLemore. Begivenhederne tager dog en noget anderledes drejning, som ikke engang Reed kunne have forudset –  Podcasten begynder som en whodunnit ligesom Serial sæson 1, men det bliver til noget helt andet og meget mere. S-Town tager dig med helt ned i materien af syden til Bibb County, Alabama, hvor du vil møde mennesker, du ikke troede eksisterede i virkeligheden. Er du en fan af True Detective, Serial og sydstatsstemninger, så er S-Town et must!

Tag med til Alabama og hør S-Town lige her!

2. True Crime: Dobbeltmordet

I 1948 blev der på Peter Bangsvej 74 begået et dobbletmord på et tilsyneladende helt almindeligt ægtepar, som ingen endnu har opklaret, og det er gået hen og blevet Danmarkshistoriens mest berømte mordgåde. Gerningsstedet er mystisk, motiverne bagved er uklare og der er ikke rigtig nogen hoved og hale i det hele. Reporterne prøver nu for første gang at samle alle teorier for at finde motivet og gerningsmanden, og hvis du troede at et plejehjem var et kedeligt sted, så tro om igen. Her sidder der stadig mennesker der kender noget til dobbeltmordet… Måske din egen morfar?

Hør alt om Dobbeltmordet lige her – hvis du tør!

1. Fiction: Homecoming 

Homecoming er en psykologisk thriller med oscar-nominerede Catherine Keener i hovedrollen som terapeuten Heidi, der er sat på opgaven til at hjælpe en soldat med PST (Oscar Isaac) til at glemme sine oplevelser. Ikke kun tale om dem, men altså helt slette dem fra hans erindringer. Hendes chef, Colin, der bliver spillet af en meget veloplagt David Schwimmer, er hele tiden i røret for at holde Heidi til ilden og minde hende om programmets vigtighed. Historien springer et par år frem i tiden, hvor Heidi nu er servitrice. Her bliver hun opsøgt af en government-man der rejser spørgsmål om den terapi og det program hun har været en del af. Hun undviger spørgsmålene, og det virker næsten som om, hun ikke rigtig selv har nogen erindring om det! Podcasten er vildt, vildt fed, og hvis du er vild med serier som Homeland og med film som Memento, så skal du høre Homecoming. Det er et rush, og en af de bedste serier, der er derude – snart kommer opfølgeren, og det kan jeg slet ikke vente på!

Hør den spændende og meget velspillede Homecoming lige her!

Og lige til sidst:

Hvis du lytter til nogle podcasts, vi ikke har opdaget endnu, så del endelig dine opdagelser her i kommentarfeltet eller på Facebook!

Læs også om denne podcast: Anmeldelse af Serial

…og om denne: Anmeldelse af Criminal

 

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like