5 spillere, vi glæder os til at følge ved EM2020

Foto: ©UEFA EURO2020 footage Se EM på TV3+

Der er mange gode spillere med til dette års UEFA EURO 2020. Men hvem skal du mon især holde øje med til EM?

I denne artikel giver vi dig vores bud på, hvilke 5 spillere du skal holde øje med og som vi glæder os til at følge ved EM2020.

Du kan se samtlige EM-kampe på TV3-kanalerne med TV fra Youhttps://youtv.dk/?utm_source=vielskerstreaming&utm_medium=sport&utm_campaign=partner&utm_term=&utm_content=freetrial_mix3TV eller hvis du har den lille Viaplay-pakke. Så der er ingen undskyldning for ikke at følge med, når bolden ruller.

N´Golo Kanté

Foto: Kirill Venediktov

Hvis man har N´Golo Kanté på banen, vinder man. Det har de seneste sæsoner vist i både Leicester, Chelsea og for Frankrig. Den lille, stille og meget ydmyg franskmand har et imponerende løbepensum, og vinder alle de vigtige dueller.

Vi skal tilbage til en anden franskmand, nemlig Claude Makélélé, for at finde en lige så komplet balancespiller. Tidligere hed sekserpositionen på midtbanen “Makélélé-positionen”, men Makélélé selv har omdøbt den til “Kanté-positionen”. Mesteren har givet titlen videre.

LÆS OGSÅ: Optakt til EM2020: Den vigtigste info og vores favoritter

Vi er sikre på, at Frankrig har deres talisman i Kanté, og med ham på holdet kan de ikke tabe. Han er uundværlig, og Frankrig bliver Europamestre!!!

Kai Havertz

Foto: Fuguito

Tysklands nye stjerner er Kai Havertz, og han besidder mange af de samme egenskaber som den tidligere tyske magiker, Mesut Özil. Man havde nok forventet, at Havertz havde haft større indflydelse i Chelsea i år. Han viste dog klasse og blev matchvinder i årets Champions League finale.

LÆS OGSÅ: Tre hold du skal holde øje med som outsidere ved EM2020 

Havertz er en spiller, som kan gå hen og blive utrolig spændende at følge ved EM 2020. Han har en god målnæse, og havde mange oplæg i Bundesligaen – og senest vist glimt af sit potentiale under Thomas Tuchel i Chelsea.

Han er tiltænkt en stor rolle på det tyske landshold i en fri rolle på midtbanen, hvorfra han skal dirigerer spillet. Og derfor er Havertz én af de spillere, vi glæder os til at følge ved EM2020.

Phil Foden

Foto: Brad Tutterow

Phil Foden blev kåret som den bedste unge spiller i Premier League i denne sæson. Foden har en stor andel i, at Manchester City kom hele vejen til Champions League-finalen og vandt mesterskabet i England. Han har udviklet sig fra være bænkspiller i sidste sæson til at være blandt de startende i næsten alle kampe.

LÆS OGSÅ: God underholdning: 5 udsendelser der får smilet frem

Med masser af selvtillid kommer Foden til at spille en afgørende rolle for England i en alder af kun 21 år. Han vandt U17 VM med England tilbage i 2017, hvor han også blev kåret til turneringens bedste spiller.

Foden har spillet seks A-landskampe og scoret to mål. Han har derfor ikke den store landsholdserfaring, men med alle de kvaliteter, han besidder, kommer han til at være en kæmpe profil på det engelske landshold ved UEFA EURO 2020.

Kylian Mbappé

Foto: Biser Todorov

Vi kommer ikke udenom en kommende Ballon d’Or-vinder. Kylian Mbappé er allerede en verdensstjerne, og vi tror her på redaktionen, han bliver EM’s helt store stjerne og vinder EM med Frankrig.

Mbappé er en komplet fodboldspiller med en utrolig fart. Ingen andre spillere ved EM2020 kan følge med Mbappé i en direkte løbeduel. Han har et ekstra gear sammenlignet med nogle af verdens bedste fodboldspillere, og han er allerede blevet verdensmester med Frankrig i 2018 i en alder af kun 18 år.

LÆS OGSÅ: Wype: Træningsøvelser med kropsvægt video 3

Topscorer i Ligue 1 to år (18 mål i 19/20 og 27 mål i 20/21) i streg og vurderet til at være verdens mest værdifulde spiller lige nu. Mbappé kommer til at kæmpe med om topscorertitlen, og om prisen som turneringens bedste spiller.

Romelu Lukaku

Foto: Oleg Bkhambri (Voltmetro)

Den store og stærke belgier ligner en kommende topscorer ved EM efter en imponerende sæson i italienske Inter, som endte med et italiensk mesterskab og kåringen som Serie A´s bedste spiller.

Romelu Lukaku kommer til EM med bunkevis af selvtillid. 24 mål og ni oplæg i årets Serie A. Det danske forsvar kunne ikke holde Lukaku i efterårets Nations League-kamp, hvor han scorede to mål, og simpelthen var for stærk for Simon Kjær og Andreas Christensen.

LÆS OGSÅ: Romantik i luften: Er du mand nok til at se de her film og serier

I de direkte dueller blev danskerne de små, når de kom ind på kroppen af den 93 kilo store og 1,91 cm høje angriber. Nu møder holdene hinanden igen i kamp to i Gruppe B, og hvor Belgien må se sig selv som kæmpe favorit i gruppen, og Lukaku kan score løs i alle gruppekampene og videre i turneringen.

Mix dine tv-kanaler og streamingtjenester

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Fortryder du dine valg, eller vil du bare gerne se noget andet, kan du udskifte en tjeneste efter 30 dage.

Du får altid Paramount+ og DRTV med hos YouTv, hvilket give dig adgang til eksklusive serier, blockbuster film direkte fra Hollywood, masser af børneindhold og ikke mindst helt nyt originalindhold hos Paramount+.

Derudover kan du vælge kendte streamingtjenester såsom HBO Nordic, Viaplay, Disney+ samt mange flere. Derudover kan du frit vælge mellem tv-kanaler som Xee, Tv2 Zulu, MTV eller CNN. Alt hvad du har brug for, et sted.

Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Prøv YouTv i en måned for 0 kr. ved at trykke på teksten her*

*Herefter 199 kr./md. for 3 mixpoint. Tilbuddet gælder nye kunder

LÆS OGSÅ: Top 5: De bedste film af Anders Thomas Jensen

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Davis leverer glimrende præstation i ‘Ma Rainey’s Black Bottom’

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like