5 uhyggelige podcasts, du måske ikke tør at lytte til

Mord i Nord
Foto: Mord i Nord/Podimo

Vi Elsker Podcast er klar med en masse gode podcast tips i 2022! Lad os starte med de uhyggelige af slagsen…

Så her kommer vores bud på 5 uhyggelige podcasts, der er ideelle til dig, som godt kan lide gys. Mon du tør lytte til dem alle på listen?

Myrdet

Cover af podcasten Myrdet
Foto: Myrdet/Podimo

Som titlen indikerer, er dette en nådesløs og makaber podcast om forskellige mordsager gennem tiden. Børn, der begår mord, kultlederen Charles Manson og de klassiske / kendte seriemordere som Ed Gein og Jeffrey Dahmer er blot få af de områder, podcasten bevæger sig ind på.

Med en tilpas mængde humor flettet ind i fortællingerne, leverer værterne Anders Grau og Sebastian Richelsen, gennem nu fire sæsoner, nogle af de mest grusomme mordsager fra den virkelige verden.

Lovløs

Foto: Lovløs: Drabet på en bror/Podimo

Lovløs er en ny og spændende true crime-podcast hos Podimo, og den er meget populær blandt lytterne.

I denne podcast følger vi en række skæbnefortællinger fra den kriminelle underverden i Danmark. I den første fortælling møder vi Mellissa Hussein, som vil undersøge drabet på sin egen bror nærmere. Broren blev fundet død i Valbyparken i 2018.

Hvem var han, og hvordan havnede han i det kriminelle miljø? Her har vi at gøre med en meget brutal fortælling om en familie, der har haft en grusom fortid, og 3 børn, der er vokset op i en kriminel verden, hvor våben, vold og fængselsdomme er hverdagskost.

LÆS OGSÅ: De fem bedste krimipodcasts lige nu

Mord i nord

Foto: Mord i Nord/Podimo

Mord i Nord er en fantastisk klassiker på Podimo, og den bliver ved med at imponere i hvert afsnit. I denne podcast får vi genfortalt nogle af de mest opsigtsvækkende og grusomme mordsager gennem tiden I Norden. Og netop derfor fortjener den en plads på listen over uhyggelige podcasts.

Historierne er alle fortalt med udgangspunkt i fakta fundet i aktuelle medier og retsdokumenter for sagerne. Da værtens fortælling er objektiv, bidrager dette til en meget dyster og kold stemning – udelukkende hårrejsende facts fra selve sagerne kommer på bordet.

Vær varsom med at lytte til denne podcast, inden du går i seng, da du potentielt støder ind i en sag fra dit nabolag!

LÆS OGSÅ: 5 gode kriminalgåder til en aften i godt selskab

De forsvundne

Cover af podcasten De forsvundne
Foto: De forsvundne/Podimo

Sorg, minder, ubesvarede spørgsmål og uhyggelige forestillinger – dette er ofte, hvad de efterladte sidder tilbage med, når en nærtstående forsvinder og bliver en savnet person.

De forsvundne er skabt i samarbejde med Locate International og Missing People i Storbritannien, og oversat til dansk for Podimo. Her bliver 20 virkelige historier om forsvundne personer gennemgået – alle historier, der aldrig er blevet opklaret. Og netop nu er der helt nye afsnit i vente.

I podcasten vil du som lytter have mulighed for at deltage i opklaringen af de pågældende sager, der forsøges opklaret af værterne. Herved er der et væld af lyttere, der potentielt kan sidde inde med information til hjælp for efterforskningsarbejdet – såvel i Danmark som i udlandet.

Vil du være med til at opklare en sag og give efterladte svar på ubesvarede spørgsmål? Så skal du lytte til podcasten De forsvundne Podimo!

Rejseholdets Historie

Cover af podcasten rejseholdets historie
Foto: Rejseholdets Historie/Podimo

Det legendariske rejsehold var en mobil enhed, der oprindeligt skulle hjælpe det lokale politi rundt i landet med opklaring af gårdbrande, der hærgede i provinserne. Enheden blev hurtigt kendt, og stod klar ved komplicerede drabssager, som lokale politikredse ikke selv kunne håndtere.

Hvert år blev der begået mellem 50 og 80 drab, hvoraf mellem 5 og 10 var relevante for rejseholdet. I denne podcast bliver der taget fat i nogle af disse sager, hvor rejseholdet bistod i opklaringen, fordi det lokale politi stod på bar bund.

I podcasten Rejseholdets Historie får vi besøg af tidligere efterforskere, der er med til at fortælle de grufulde detaljer om flere af sagerne, og nogle af de tanker, som formentlig er gjort under efterforskningerne.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts om seriemordere, du bare skal høre

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like