Anmeldelse: ‘The Man from Toronto’ overrasker på ingen punkter

(V-H) Woody Harrelson som The Man From Toronto og Kevin Hart som Teddy / Foto: The Man From Toronto/Sabrina Lantos/Netflix

Man går nærmest aldrig galt i byen med en underholdende action-komedie. ‘The Man from Toronto’ er ingen undtagelse – ej heller en overraskelse.

Som oftest ved man næsten, hvad man kan forvente sig af en film i denne genre. Man vil gerne have nogle gode grin og fede kampscener.

Filmens stjerner tæller blandt andre Kevin Hart (Fatherhood) som Teddy og Woody Harrelson (Venom: Let There Be Carnage) i rollen som The Man from Toronto. Læs med her og se, om den leverer varen.

Overlappende genretræk

Teddy er den klassiske vellidte karakter, der udviser en smule dumhed, men som også er meget elskværdig. Han er sælger og iværksætter, men har ikke stort held i sit arbejde i det lokale træningscenter. Og når man tænker på, at ideen, han arbejder med, indebærer kontaktfri boksning, kan man godt forstå uheldet. I sit personlige liv forsøger han også at rette op på nogle ting ved at arrangere en lille getaway med sin kone.

Modsat har vi også den klassiske brutale lejemorder, Toronto. I et mix-up af den udlejede Airbnb på Teddy og konens tur, ender han i en situation, hvor han pludselig skal agere den beundrede lejemorder, der bliver hyret specielt til at forhøre. Identitetsforvekslingen betyder, at Toronto og Teddy må arbejde sammen for at få, hvad de begge ønsker.

I denne skøre forveksling bliver FBI indblandet, da de vil bruge Teddy til at få fat på en efterlyst venezuelansk oberst, der angiveligt er hævngerrighed over for den amerikanske efterretningstjeneste. Hele denne side af filmens fortælling er egentlig ret tvivlsom, og der bliver ikke rigtigt gået i detaljerne med denne konflikt.

Hart og Harrelson

Om Kevin Hart og Woody Harrelson var en sammensætning, man havde forventet, ved jeg ikke. Men de fungerer nu meget fint sammen. Hart er den fjollede karakter, der ikke rigtig har styr på sit personlige eller professionelle liv, hvilket kun bekræftes med de ideer, han arbejder med.

Harrelson har en mere hårdkogt skikkelse i rollen som Toronto, men som viser sig at have et godt hjerte bag facaden. Han giver en underspillet præsentation af Toronto, der i et sammenspil med Teddys karisma bygger fint op om komikken.

Vi får nogle gode actionscener med dem begge, hvor Toronto med snilde gør det, han er bedst til, og Teddy, der afprøver sin bokseteknik. Men de komiske spændinger, der bliver opbygget, falder hurtigt til jorden igen. Makkerparret fungerer, men om det er en sammensætning majoriteten havde valgt, kan diskuteres.

Mærkeligt plot

Et simpelt plot kan sagtens fungere, men alligevel er der lidt at komme efter i The Man from Toronto. Handlingen sættes i gang af en printer med for lidt blæk i, der udgør, at Teddy ikke kan læse, hvilken adresse han skal til. Derfor kører han forkert og bliver forvekslet med Toronto. Det virker i sin enkelthed lidt plat.

Plottet lider lidt af manglende rød tråd på nogle punkter. En sidehistorie med Teddys kone, Lori (Jasmine Mathews, The Tomorrow War), og en FBI-agent starter en klassisk jalousikonflikt, som aldrig kommer nogen vegne. Det når ikke engang at blive interessant.

Generelt virker hele denne mission, som makkerparret er på, lidt vag, og det mærkes, at det er karakteren Teddy, der skal holde filmen oppe. Instruktør Patrick Hughes giver også rigeligt plads til at udfolde Harts elskværdige karakter.

Hav ikke for store forventninger

Meget kan man sige om The Man from Toronto, men desværre ikke meget nyt. Filmen følger det velkendte blueprint for denne filmgenre, og der er ikke rigtig nogen overraskelser. Men de medvirkende gør noget godt med det, de har fået givet i deres roller.

The Man from Toronto er en af de film, man ikke skal have alt for høje forventninger til. Men det er nok det fede ved disse værker, nemlig at man kan koble hjernen helt fra, hvilket der jo også skal være plads til.

Man er ikke vidne til kreativ udfoldelse i denne film, dog sniger den sig alligevel op på tre hjerter, da Kevin Harts hurtigsnakkende karakter nærmest altid er appellerende for hans publikum.

Info om ‘The Man from Toronto’:
Instruktør: Patrick Hughes
Manuskriptforfatter: Robbie Fox, Chris Bremner
Medvirkende: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, Pierson Fode m.fl.
Land: USA
Udgivelsesdato: 24. juni 2022
Spilletid: 1 time og 52 minutter
Streamingtjeneste: Netflix

LÆS OGSÅ: Nye film på Netflix i juli 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den nye Doctor Strange-film drukner i ligegyldigheder

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 10 film, dokumentarer og reality-serier du skal se i juli

Total
34
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like