Annonce: 5 skræmmende gode film, du skal se på Pluto TV

Pluto TV
Pluto TV

Med en ny gyserfilm hver aften har Pluto TV sørget for uhyggen i hele oktober.

Hvad enten du er til blodige slasherfilm, hvor en maskereret morder går amok, krybende spøgelsesfilm, der får dig til at hoppe i sofaen af skræk eller snigende uhygge, så du ikke kan sove i flere nætter, har Pluto TV dig dækket ind.

Klokken 22 hver aften i oktober bliver der indbudt til gys og gru, så dilemmaet om, hvad aftenens uhygge skal stå på, er hermed aflyst.

Vi har nærstuderet programmet og har fundet frem til fem film, som bør være obligatorisk på alles spooktoberliste.

Sinister

Verdens mest uhyggelige film. Så kort kan Sinister beskrives, hvis man tager udgangspunkt i det studie fra 2020, hvor hjerterytmen blev målt på en række forsøgspersoner, mens de så de 50 højst ratede gyserfilm fra IMDB og Rotten Tomatoes.

Og der er også masser af uhyggelige øjeblikke i Scott Derricksons film til at fucke med nattesøvnen.

Sinister handler om true crime-forfatteren Ellison (Ethan Hawke), der sammen med sin familie flytter ind i et hus, hvor de forrige beboere blev myrdet ved hængning. I takt med at han undersøger omstændighederne nærmere, begynder underlige ting at ske omkring ham. Via gamle hjemmevideooptagelser erfarer Ellison, at en djævelsk skabning er på færde, så nu er han og hans familie i fare.

Det er 2. og 13. oktober, at man ved selvsyn kan stifte bekendtskab med verdens mest uhyggelige film.

Drag Me to Hell

Før instruktør Sam Raimi lavede Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness, og før han introducerede verden til Spider-Man, lavede han gyserfilm.

Hans Evil Dead-trilogi er kultklassikere, så det var med store forventninger fra hans fans, at han i 2009 vendte tilbage til rødderne. Og hvilken tilbagekomst!

I Drag Me to Hell bliver bankmedarbejderen Christine (Alison Lohman) forbandet af en utilfreds kunde. Hun har tre dage til at finde en udvej, ellers vil en dæmon trække hende ned i Helvede. Som det er tilfældet med mange af Raimis film, bliver uhyggen komplementeret med en solid dosis gakket humor. For der er intet som et befriende grin imellem alle gysene, og det kan man nyde 12. oktober.

The Grudge

Japanske horror-film har ry for at være nogle af de uhyggeligste i verden. Kort efter år 2000 fik Hollywood for alvor øjnene op for j-horrors potentiale, og en række amerikanske genindspilninger så dagens lys.

Ikke alle var lige vellykkede, men en af dem, der skilte sig positivt ud var The Grudge. Præcis som med den originale japanske udgave Ju-On: The Grudge, så er det Takashi Shimizu, der styrer de grumme løjer.

Filmen handler om Karen (Sarah Michelle Gellar), en amerikansk hjemmehjælper, der bor i Tokyo. Da hun starter et nyt job hjemme hos et par, hvor hun skal passe den enes mor, begynder hun at opleve underlige ting. Det viser sig, at stedet er forbandet og hjemsøgt af en hævngerrig ånd, som vil slå alle, der kommer i kontakt med huset, ihjel.

Det knirker og knager i huset, indtil noget lige pludselig springer frem og bogstavelig talt skræmmer livet af en. Især Takako Fuji, der spiller et af spøgelserne, skal nok give mareridt. Hun formår at bevæge sig, selvom hun har vendt og drejet sin krop ud i radbrækkende positioner. Og så er der nogle ubehagelige lyde i form af en katte-miaven og en gåsehudsfremkaldende rallen, som er garanti for en søvnløs nat 14. oktober.

Cube

Før Saw-filmene – hvor nummer 2 til 7 i øvrigt også bliver vist på Pluto TV i oktober –  introducerede verden til alle mulige sønderrivende lemlæstelsesfælder, var der Cube.

Den canadiske sci-fi-gyser handler om en række mennesker, der vågner i hvert deres rum. Det er helt hvidt og kubikformet, og personerne kan ikke huske, hvordan de er havnet der. Der er luger på hver væg, så man kan komme ind i et nyt rum. Men nogle af dem er fyldt med dødsensfarlige fælder, som langsomt tager livet af de indespærrede en efter en.

Vejen ud af den terningformede labyrint byder på mange spektakulære dødsfald og egner sig perfekt til en aften sammen med gyservennerne den 24. oktober.

It Comes at Night

Frygt er en forfærdelig størrelse, der kan få selv den mest rationelle person til at blive fuldstændig utilregnelig. Og det er netop dét, som er i fokus i instruktør og manuskriptforfatter Trey Edward Shults fantastiske og stemningsfulde It Comes at Night.

I en dystopisk fremtid er menneskeheden næsten blevet udslettet af en smitsom sygdom. En familie på tre har søgt tilflugt ude i skoven, og teenagesønnen Travis (Kelvin Harrison Jr.) plages af grumme mareridt. Er det et varsel om, hvad der kommer til at ske? Paranoiaen lurer konstant og griber fat, så snart der er ukendte lyde i den store skov.

For der er intet andet farligere i den her verden end andre mennesker. Og den kommer for alvor indenfor dørene, da et ungt par flytter ind med deres lille søn. Uhyggen kommer i sandhed snigende om natten den 28. oktober.

Oktober på Pluto TV

Hver aften i oktober viser Pluto TV gyserfilm kl. 22.00, så man for alvor kan komme i Halloween-humør. Hver uge vil have et nyt gyser-tema, så uanset om du kan lide thrillere, splatterfilm eller gyserfilm kan du finde det på Pluto TV – gratis. Pluto TV byder blandt andet på Halloween-favoritter som Scream 4, Cujo, The Grudge 1-3 og Saw 2-7 m.mfl. Se filmene på kanalen Pluto TV Spænding. 

Børnene skal naturligvis ikke snydes for Halloween-underholdning. De unge seere får nemlig deres helt egen Halloween-kanal, hvor de kan se de lidt uhyggelige, men også sjove episoder fra Nick Jr. og Nickelodeon. Blandt højdepunkterne er Halloween-afsnit af populære børneprogrammer som Blaze and the Monster Machines, PAW Patrol og iCarly. Kanalen vil være tilgængelig fra den 17. oktober. Pas på ikke at dø…af grin!

Om Pluto TV

Pluto TV, et Paramount Global Company, er den førende gratis streaming-tv-tjeneste, der leverer hundredvis af live lineære kanaler og tusindvis af titler on-demand til et globalt publikum på over 64 millioner månedlige aktive brugere. Den Emmy ® prisvindende tjeneste kuraterer en mangfoldig række af kanaler i samarbejde med næsten 400 internationale medievirksomheder, og tilbyder en bred vifte af genrer, sprog og kategorier med film, tv-serier, sport, nyheder, livsstil, børn og meget mere. Pluto TV kan nemt tilgås og streames på tværs af mobil, web og tilsluttede tv-enheder. Med hovedkvarter i Los Angeles, strækker Pluto TVs voksende internationale fodaftryk sig over tre kontinenter og 30 lande.

 

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like