‘Confess, Fletch’: Stjerne-trio tilslutter sig klassisk komediemysteries rolleliste

Foto: Confess, Fletch/ gregmottolaofficial (instagram)

En Oscarvinder, en Twin Peaks-stjerne og en Daily Show-korrespondent har sluttet sig til Confess, Fletch-rollelisten.

Der har efterhånden været rygter i mange år, om en ny filmatisering af Gregory McDonald’s populære mysterieromaner om journalisten ‘Fletch’. Nu er optagelserne officielt begyndt på filmatiseringen af anden bog i serien: Confess, Fletch, og en stærk trio er blevet tilføjet, nemlig Marcia Gay Harden (The Morning Show), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), og Roy Wood Jr. (Daily Show).

LÆS OGSÅ: Comedy-legende i godt selskab i drabelig krimikomedie fra Disney+

Den populære bogserie fra 1970erne fik i 1985 sin første filmatisering, Fletch, med komedielegenden Chevy Chase i hovedrollen, og i 1989 udkom efterfølgeren Fletch Lives. Nu, 32 år senere, er der endelig kommet en aftale i hus om en efterfølger til kultklassikeren.

En ikonisk karakter med et nyt twist

Ifølge Deadline.com, har producer, Connie Tavel (Judging Amy) fortalt, at den ikoniske journalist vil vende tilbage til lærredet med et moderne twist. Filmen vil blive skabt gennem en nytænkt sofistikeret og komisk linse, med formålet, at fremhæve karakterens nuancer.

Confess, Fletch har Mad Men-stjernen, Jon Hamm i hovedrollen, som Irwin Maurice Fletcher, en efterforskningsjournalist som pludslig finder sig selv som hovedmistænkt i en mordefterforskning. Mens Fletch er på jagt efter bevis på sin uskyld, får han til opgave, at finde sin forlovedes stjålne kunstkollektion.

Mange forbinder Hamm med sin rolle, som den følelseskolde, men charmerende reklamemand, Don Draper. Dog er Hamms comedy-færdigheder slet ikke noget at kimse ad!  Mad Men-stjernen har nemlig fået os til at skraldgrine gennem sine optrædelser i bl.a. 30 Rock, SNL, Bridesmaids, Parks and Recreation og Curb Your Enthusiasm.

Daily Show‘s Roy Wood Jr. spiller Detective Monroe, detektiven der mistænker Fletch for at være morder og nægter at tage imod Fletchs råd i mordsagen. Det er endnu ikke afsløret hvem MacLachlan og Harden skal spille.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste film og serier i 2021 indtil videre

I instruktørstolen kan vi finde Greg Mottola, en af Hollywood’s store komedie-instruktører, som har givet os comedy-klassikere som Superbad, Arrested Development, Adventureland, og The Comeback.  Mottola har skrevet manuskriptet sammen med Zev Borow (Mad Dogs, Forever) og står som executive producer på filmen sammen med Mark Kamine (American Hustle, Ted), og David List. Jon Hamm, Connie Tavel og Miramax-direktør, Bill Block (District 9, Bad Moms) står til at producere filmen.

Hvornår Confess, Fletch rammer det store lærred, er ikke offentligjort endnu.

LÆS OGSÅ: 5 kultklassikere, som alle bør se mindst én gang

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2021

LÆS OGSÅ: Timothée Chalamet skal spille unge Willy Wonka i kommende prequel

 

 

 

 

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like