Dark comedy, nyt stortalent og familiefilm på YouTv

I May Destroy You
Foto: I May Destroy You/HBO Nordic

Dark Comedy, et nyt stortalent eller en familiefilm? Med film- og serieanbefalinger guider vi dig til, hvad der værd at se med et YouTv-abonnement.

Med et YouTv-abonnement har du mange af dine yndlings-TV-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted og dermed et afsindigt stort katalog af film og serier lige til at klikke play på.

Men med muligheder kommer der et naturligt valg og fravalg, hver gang du tænder for fjernsynet. Med de mange muligheder kan det være svært at beslutte sig for, hvad man skal kaste sig over. Man bruger derfor ofte mere tid på at zappe rundt i mulighederne end faktisk at lade sig underholde af én af dem. I samarbejde med YouTv er her et bud på mindst tre titler, du kan kaste dig over denne måned.

Du har nu mulighed for at prøve hvilken som helst mix-pakke fra YouTv for 199, – den første måned. 

LÆS OGSÅ: Krimi, klassikere og skjulte perler! 3 film og serieanbefalinger til YouTv

LÆS OGSÅ: Sci-fi, romantik og krimi. Film og serieanbefalinger til YouTv

Hør vores anbefalinger her i videoen, og læs mere under videoen:

Du kan se serien On Becoming A God in Central Florida på Paramount+, serien I May Destroy You på HBO Nordic og filmen Paddington 2 på C More.

On Becoming A God in Central Florida

Streamingtjeneste: Paramount+, tilgængelig med YouTv

Serien er en såkaldt dark comedy, som desværre ikke er forlænget med endnu en sæson. Det er dog alligevel en anbefalesværdig serie på Paramount+. Seriens hovedperson er Krystal Stubbs, spillet af Kirsten Dunst. Hun er kone til en mand, der drømmer om at realisere sig selv, men seriens første afsnit bliver afgørende for hende og hendes barns fremtid i Florida. En situation, som byder på mørke, hysterisk sjove og uventede oplevelser.

I May Destroy You

Streamingtjeneste: HBO Nordic, tilgængelig med YouTv

En meget omtalt serie fra 2020 er I May Destroy You på HBO Nordic. Omtalt dels på grund af dens meget åbenlyse omdrejningspunkt, seksuel samtykke og mangel derpå i dating og jagten på kærligheden. Ligeledes også omtalt, fordi den fuldstændig fejlagtigt blev overset til flere prisuddelinger, hvilket fik seere og kritikere op ad sofaen og til tasterne.

Instruktøren Michaela Coel fra England er et nyt stortalent inden for branchen. Hun spiller selv hovedrollen, Arabella, der efter en våd bytur i dagene efter så småt får brudstykker af, hvordan aftenen i virkeligheden forløb. Jo mere hun husker, jo værre bliver aftenen, men hævnen er sød. Eller er den?

Paddington 2

Streamingtjeneste: C More, tilgængelig med YouTv

Vi bliver i London til verdens bedst anmeldte film, der er væsentlig mere familievenlig; filmen om den computeranimerede bjørn, Paddington, der kommer i knibe, da han bliver anklaget for at stjæle en værdifuld bog. Det har han selvfølgelig ikke, men skurken, spillet af Hugh Grant, spænder ben for Paddington, som forsøger at bryde ud af fængslet. En sød, sjov og flot film, som alle kan se. En perfekt familiefilm.

Mix dine tv-kanaler og streamingtjenester

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste, der giver dig friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Fortryder du dine valg, eller vil du bare gerne se noget andet, kan du udskifte en tjeneste efter 30 dage.

Du får altid Paramount+ og DRTV med hos YouTv, hvilket giver dig adgang til eksklusive serier, blockbuster-film direkte fra Hollywood, masser af børneindhold og ikke mindst helt nyt originalindhold hos Paramount+.

Derudover kan du vælge kendte streamingtjenester såsom HBO Nordic, Viaplay og mange flere. Du kan frit vælge mellem tv-kanaler som Xee, TV2 Zulu, MTV eller CNN. Alt, hvad du har brug for, ét sted.

Ud over den ultimative valgfrihed slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Prøv YouTv i en måned for 0 kr. ved at trykke på teksten her*

*Herefter 199 kr./md. for 3 mixpoint. Tilbuddet gælder nye kunder

Total
9
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like