De oversete perler: Gode film du skal se på C More

Foto: Barking Dogs Never Bite/C More

Jo flere streamingtjenester, jo flere film, og det kan være vildt svært at finde de bedste blandt de værste.

C More har et myr af film, og blandt dem bliver rigtig mange gode film overset!

Her er fem af slagsen til din næste regnvejrsdag, aftenhygge eller datenight.

Greenland

Genre: Action, drama, thriller
Medvirkende: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn m.fl.
Længde: 1 time, 59 minutter

Foto: Greenland/C More

En komet har på direkte kurs mod Jorden i højere hastighed, end man kan nå at følge med. John (Gerard Butler), Allison (Morena Baccarin) og deres søn, Nathan (Roger Dale Floyd) forsøger at redde sig selv og tager derfor afsted på en frygtindgydende rejse for deres liv, mens de kæmper mod tid, den stigende panik i verden og den vilde lovløshed, der er opstået i takt med, at verden måske stopper med at eksistere.

Det er en hamrende spændende film med godt skuespil og et velkendt men godt præmis, og det er ærgerligt, at der ikke er flere, der kender filmen, for den fortjener virkelig at blive set!

Creepshow

Genre: Komedie, gys
Medvirkende: Leslie Nielsen, Hal Holbrok, Ed Harris m.fl.
Længde: 2 timer

Foto: Creepshow/C More

Baseret og inspireret af E.C James’ horror-comics står Creepshow som en lille perle, der er gået i glemmebogen. Jo, jo, den er godt nok fra 1982, men den er både sjov og lidt creepy.

Filmen er en antologi, der fortæller fem historier, hvor vi møder alt fra spøgelser, besøg fra det ydre rum, kakerlakker og noget underligt, der er meget sultent, og som lever i en mystisk kasse i en kælder. Hvis man er til den lidt skæve komediestil og lette gys – og selvfølgelig, Leslie Nielsen – så bliver du godt underholdt med Creepshow!

Barking Dogs Never Bite

Genre: Komedie
Medvirkende: Bae Doona, Sung-Jae Lee, Ho-jung Kim m.fl.
Længde: 1 time, 50 minutter

Foto: Barking Dogs Never Bite/C More

Hvis du kan lide Bong Joon Hos filmstil, så vil du være fan af den her! Han har lavet bl.a. Parasite og Snowpiercer, men den her er en lille smule i den anden retning. Filmen handler om den arbejdsløse akademiker Ko Yun-ju, der er enormt frustreret over manglen på penge og endnu mere frustreret over sin kone, der i hans øjne kræver for meget af ham. Men mest af alt er han træt og sur over naboens hunde, der altid gør, og det får bægeret til at flyde over for Ko Yun-Ju.

Den er hamrende sjov og holder fast i det stilistiske, som Bong Joon-ho er blevet kendt for. Desuden er der stadig de der socialrealistiske undertoner, der er blevet kendetegn for hans film. Den er overset, især efter Parasite kom ud, og det er virkelig ærgerligt!

The Good Liar

Foto: The Good Liar/C More

Genre: Krimi, drama
Længde: 1 time, 49 minutter
Medvirkende: Helen Mirren, Ian McKellen, Russel Tovey m.fl.

En hardcore con-man, Roy, har stillet sigtekornet skarpt på Betty McLeish, der for nyligt er blevet enke og desuden er god for mange, mange millioner. Betty falder hurtigt for Roy og hans snedige teknikker, men hvad der skulle have været ligetil og faktisk næsten nemt for Roy, udvikler sig hurtigt til en farlig leg.

Hvis der er noget, man ikke skal gå glip af, så er det altså Helen Mirren og Ian McKellen over for hinanden. Det er en fantastisk film, som er virkelig underholdende og flot – og så går man sjældent galt i byen med de to skuespillere på rollelisten!

Forelsket i New York

Genre: Komedie, drama, musik
Medvirkende: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld m.fl.
Længde: 1 time, 44 minutter

Foto: Forelsket i New York/C More

Gretta og hendes kæreste flytter til New York for at de sammen kan forfølge deres fælles drøm om en musikarriere. Det er dog kun Dave, der får succes og vælger at gå fra Gretta. Gretta begynder derefter at optræde på en bar – med knust hjerte – med en af hendes egne sange, og den afdankede pladeselskabsmand, Dan, får pludselig øjnene op for hende.

For det første er det rart at se en romantisk komedie, hvor det hele bare spiller. Mark Ruffalo og Keira Knightley spiller fantastisk sammen, og der er en lind strøm af kendte ansigter, både skuespillere og sangere, som optræder i løbet af  filmen. Det er oprigtigt en feelgood-film, der er perfekt til en kold og våd aften eller eftermiddag!

LÆS OGSÅ: Skaberne af serien ’29’ gør sig klar til første spillefilm

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘No One Gets Out Alive’ svæver i ingenmandsland

LÆS OGSÅ: Video: Hvorfor fascineres vi af seriemordere?

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like