’Downton Abbey’-filmen får opfølger

Foto: Downton Abbey/ITV

Crawley-familien fra den succesfulde historiske dramaserie ’Downton Abbey’ vender tilbage til det store lærred.

Hvis du elskede dramaserien Downton Abbey kan godt finde de gode manerer og det pæne dress frem. Snart kan du igen rejse tilbage til mellemkrigstidens England og besøge Crawley-familien. Her kan du følge med i hvordan den aristokratiske overklasses liv udfolder sig i tidens store historiske begivenheder.

En opfølger til spillefilmen Downton Abbey fra 2019 er nemlig på vej. Filmen baserer sig, ligesom sin forgænger, på tv-serien af samme navn. Den kommende film har oprindelige cast tilbage for at portrættere den britiske overklasse med alt hvad der hører sig til.

Biografgængere kan altså se frem til gensyn med bl.a. den dobbelte Oscar-vinder og britisk films førstedame Maggie Smith (Værelse Med Udsigt, Harry Potter-filmserien), Hugh Bonneville (Notting Hill, Paddington) og ikke mindst Elizabeth McGovern (Once Upon a Time in America).

”Bedre tider er på vej!”

Produceren Gareth Neame bekræfter i en pressemeddelelse at opfølgeren er på trapperne, og udtaler at efter et udfordrende år, er det ”(…) en stor trøst at tænke på at bedre tider er forude og at vi bliver genforenet med de højtelskede karakterer fra Downton Abbey”.

Nøjagtig hvornår den nye film får premiere, og hvad den kommer til at hedde, er endnu uvist, men indtil da kan du finde den første film på Viaplay, serien på Amazon Prime Video, eller købe begge i vores shop.

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like