Film og serier du kan kaste dig over

Foto: The Boys/Jasper Savage/Amazon Studios

Der kan en gang i mellem være brug for at slukke for hjernen, læne dig tilbage i sofaen og nyde en god film eller serie i selskab med dine venner.

Så læn dig tilbage og nyd nogle serier og film, der er værd at bruge din tid på.

Dr. Death

Baseret på den sande historie om lægen Christopher Duntsch, der gjorde 31 af sine patienter invalide og dræbte to mennesker med sine fejlbehandlinger, kommer serien Dr. Death. Her slår lægerne Robert Henderson og Randall Kirby sig sammen for at få bekræftet deres værste tanker om, hvad der står bag ’uheldene’, som Duntschs patienter oplever.

De vil sammen med statsanklageren Michelle Shughart have skovlen under dr. Christopher Duntsch, eller som han senere blev kendt som: Dr. Death.

True crime-serien har flere prominente skuespillere i fokus, herunder Alec Baldwin, Christian Slater, Joshua Jackson (Fringe, The Affair) og Kelsey Grammer (Frasier, Sams Bar).

Hvis du er vild med true crime fortalt i høj kvalitet, så er Dr. Death lige noget for dig.

Dr. Death kan streames på C More.

Poltergeist

Her er klassikeren fra 1982 instrueret af Tobe Hooper og skrevet af blandt andre Steven Spielberg.

I Poltergeist er livet er herligt for Freeling-familien i den hyggelige lille forstad, men så begynder mystiske begivenheder at finde sted såsom objekter, der bevæger sig lidt og dårligt tv-signal. Men det er jo bare de små jordskælv, der er skyld i dette, ikke sandt?

Snart begynder begivenhederne dog at tage en mere ondsindet form, og familien indser hurtigt, at der ikke er tale om simple jordskælv. Freeling-familien kan få svar på deres spørgsmål, når den lille Carol taler til det flimrende fjernsyn, men hvem eller hvad er det, der taler til hende?

Poltergeist er en gyser, der gør filmaftenen lidt mere særlig, specielt når den ses i efterårsmørket.

Poltergeist kan lejes på Viaplay og Blockbuster.

The Invisible Man

Genindspilningen af gyserklassikeren giver et moderne tvist til fortællingen om den usynlige mand.

I The Invisible Man følger vi Cecillia (Elisabeth Moss), der flygter fra sin kontrollerende kæreste Adrian (Oliver Jackson-Cohen). Adrian begår selvmord og efterlader Cecillia hele sin formue, men Cecillia mistænker, at der er mere til Adrians død end som så. Cecillia begynder at føle sig overvåget, hvor end hun er.

Med temaer som gaslighting og destruktive parforhold giver den gode gys og materiale til eftertænksomhed og dermed også en del at tale om med dine venner efter filmen.

Med et budget på kun 7 millioner dollars viser filmen også, at man ikke behøver en masse penge for at levere et solidt produkt, der kan skræmme og fortælle en god historie.

The Invisible Man kan lejes på Viaplay og Blockbuster.

Goodfellas

Martin Scorseses gangstermesterværk, Goodfellas, står på en piedestal som værende en af de bedste gangsterfilm nogensinde, og med god grund.

Filmen følger Henry Hill (Ray Liotta), der hele sit liv har drømt om at være gangster. Vi følger hans lange rejse i mafiaen og får et dybdegående indblik i hans forhold til sin kone, Karen Hill (Lorraine Bracco) og hans to mafioso-venner, Jimmy Conway (spillet af en yderst intimiderende Robert De Niro) og Tommy DeVito (spillet af en kaotisk Joe Pesci, der vandt en oscar for sin portrættering).

Filmen tager dig på en ruchebanetur, der oser af kvalitet i hvert eneste skud for slet ikke at nævne skuespillerpræstationer og et soundtrack i topklasse. Filmen er lang, men bestemt tiden værd.

Goodfellas kan streames på HBO Max.

The Boys

The Boys er Prime Videos store superhelte-satsning, der tog både seere og anmeldere med storm.

Serien er sat i en verden, hvor superhelte er et alment syn med deres eget merchandise og optræder i deres egne film. Hughie, en helt normal ung mand, ser sin kæreste blive dræbt af en superhelt, der ikke viser den store anger. Hughie bliver opsøgt af den grovmundet Billy Butcher (Karl Urban), der giver Hughie muligheden for at afsløre superheltene som egoistiske røvhuller.

Derfra tager serien fart og leverer en perfekt blanding af vanvittig morsom komik og satire af kendisser, filmindustrien og uroligheder i USA, hjertepumpende action og spændingsfyldt drama, der gør hverdagen lidt mere speciel.

The Boys kan streames på Prime Video.

LÆS OGSÅ: 5 film at pleje tømmermændene med

LÆS OGSÅ: Store film, der kommer på SkyShowtime i 2023

LÆS OGSÅ: De bedste film, vi så i december 2022

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like