Finalesæson: Se teaseren til ‘Keeping Up With the Kardashians’

Foto: Keeping Up With the Kardashians sæson 20/Hayu

I 14 år har vi fulgt dem i deres op og-nedture. Nu kan du se teaseren til Keeping Up With the Kardashians sæson 20.

Vi har siddet med på sidelinjen og overværet latteren, gråden og intrigerne. Nu får vi et glimt af den allersidste sæson af Keeping Up With the Kardashians.

Det har været noget af en rejse, vi har været på med Kardashian-familien, siden de åbnede dørene og bød os indenfor, for 14 år siden. 

LÆS OGSÅ: 3 realityserier jeg elsker at hade

Limet til skærmen har vi fulgt med helt fra Kims katastrofale spøg i første sæson til Kylies hemmelige graviditet. Vi har set starten og slutningen på ægteskaber, og vi så Caitlyn dele sin sande kønsidentitet med familien og verden. Og det var endda kun en brøkdel af begivenhederne.

Hvad kan vi forvente af finalen?

Der er mange spørgsmål i luften om den kommende sæson, som f.eks. hvad skete der egentlig med Kim og Kanye? Skal Khloé og Tristan have et barn mere? Får vi indblik i Kourtneys og Travis barkers forhold? 

Vi må holde tungen lige i munden indtil den 19. marts, hvor vi med bævrende læber får at se, hvad kendis-familien sender os afsted med efter 14 højdramatiske år. Lige meget hvad, får vi som altid en begivenhedsrig sæson. Og kender vi familien Kardashian ret, så kan vi forvente et brag af en finale. 

LÆS OGSÅ: 5 hit-dokumentarer du kan streame i dag

Du behøver heldigvis ikke give helt slip på Kardashian-Jenner klanen, for selv om der er tæppefald på Keeping Up With the Kardashians så kan du stadig gense serien, samt familiens spin-offs på Hayu. 

Sæsonen lander på streamingtjenesten Hayu den 19. marts.

LÆS OGSÅ: 5 glemte glimt fra X Factor-scenen

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Seduced: Inside the NXIVM Cult’ giver seeren et uhyggeligt indblik i en af USA’s mest berygtede sexkulter

LÆS OGSÅ: Vild med ‘Spise med Price’ og sulten efter flere madeventyr?

Total
2
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like