Første kig på den kommende Marilyn Monroe film fra Netflix

Ana de Armas som Marilyn Monroe / Foto: Blonde/Netflix © 2022

Ana De Armas påtager sig rollen som filmstjernen Marilyn Monroe i Netflix-filmen ‘Blonde’.

Den kommende Netflix-film Blonde tager udgangspunkt i bogen af samme navn fra forfatteren Joyce Carol Oates fra 2000. Bogen er et fiktivt værk, og skal derfor ikke ses som en biografi. Blonde fortæller om Marilyn Monroes liv bag den glamourøse facade, og viser hendes liv fra en traumatisk barndom til international superstjerne.

Blonde vil skildre kontrasten mellem den private person og den offentlige figur, og Ana De Armas (Blade Runner 2049, Knives Out) skal bringe hende til live i filmen.

Se teaseren

Ana De Armas går et væld af følelser igennem på bare et minut, og filmen også de flotte sort/hvid billeder og 4:3 format der passer til tiden filmen er sat i.

Kun for voksne

Blonde har fået aldersgrænsen NC-17, hvilket vil sige at hvis den udkom i biografen i USA ville det være ulovligt for folk under 18 at se filmen. Da det er en Netflix-film har dette dog ikke den store relevans for folk.

Begrundelsen for aldersgrænsen fra Netflix lyder på at filmen indeholder “noget seksuelt indhold. NC-17 er den højeste aldersgrænse som det amerikanske kontrolorgan MPAA (Motion Picture Association of America) giver, og indikerer at en film udelukkende er for voksne.

Blonde har premiere på Netflix d. 23. september 2022.

LÆS OGSÅ: Nye film på Netflix i juni 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘A Perfect Pairing’ er ikke nødvendigvis en perfekt film, men der er lyspunkter

LÆS OGSÅ: Disney offentliggør: Se traileren til vores næste live action-film ‘Pinocchio’

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like