Første kig på ny dansk thriller ‘Kærlighed for voksne’ fra Netflix er ude nu

Kærlighed for voksne anmeldelse
Dar Salim som Christian og Sonja Richter som Leonora / Foto: Kærlighed for voksne/Andreas Bastiansen/Netflix

Første trailer til den kommende danske thriller ‘Kærlighed for voksne’ med Dar Salim og Sonja Richter.

Den psykologiske thriller Kærlighed for voksne finder sted i en tilværelse hvor, som i mange psykologiske thrillere, intet er helt som det ser ud. Hvis man perifært anskuer forholdet mellem Christian (Dar Salim Borgen, Game of Thrones) Leonora (Sonja Richter, Broen, Afdeling Q: Kvinden i buret), så ligner det at de har det hele.

Deres søn er lige blevet raskmeldt efter et ellers langt sygdomsforløb, og alt er perfekt. Fremtiden ligger for deres fødder og den ser lys ud. Det begynder dog at krakelere da Leonora ser Christian sammen med arkitekten Xenia (Sus Wilkins, Perfekte steder, Gidseltagningen) til en fest ved Christians arbejde.

En tsunami af tanker flyver igennem Leonoras hoved. Vil Christian forlade mig? Hvordan kunne han finde på det? Efter alt hvad jeg har ofret for både ham og vores søn. Leonora beslutter at hun skal være kvinden der bliver kastet til side, og hun vil gøre hvad som helst for at opnå dette.

Se traileren

Med nyheden om at Netflix ikke længere vil producere dansk indhold, må Kærlighed for voksne forventes at være blandt nogle af de sidste danske film der kommer fra Netflix.

Andre skuespillere at finde på rollelisten er eksempelvis Mikael Birkkjær (Borgen, Forbrydelsen), Lars Ranthe (Druk, Kastanjemanden), Morten Burian (Gæsterne, Herrens veje, Bedrag), Benjamin Kitter (Lykke-Per), Karoline Hamm (Equinox) og Natalï Vallespir Sand (Protector)

Kærlighed for voksne får premiere på Netflix d. 26. august 2022.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Selv med 40 år på bagen er ‘Blade Runner’ en af filmhistoriens største mesterværker

LÆS OGSÅ: Første kig på den kommende Marilyn Monroe film fra Netflix

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Krag & Virkner’ er en interessant satsning som desværre vil for meget på én gang

Total
13
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like