Første trailer og plakat til ‘De forbandede år 2’ er landet

Foto: De forbandede år 2/Scanbox Entertainment

Efter usikkerhed om efterfølgeren overhovedet ville blive produceret, er vi nået til at den første fulde trailer til De forbandede år 2 er kommet.

Det var altid tænkt som to film, men grundet det store budget blev kun en lavet, og det førte til en noget abrupt slutning på den første film. Heldigvis for instruktør Anders Refn, så fik han lov til at færdiggøre sit store værk om en dansk familie vi følger under 2. verdenskrig.

Modstandsbevægelsen har taget fart, og det har ført til en store splittelse hos familien Skov. Sønnen Aksel (Mads Reuther) har tilsluttet sig Modstandsbevægelsen, Karl (Jesper Christensen) søger stadig at få sin familie så blidt igennem krigen som muligt ved at arbejde sammen med tyskerne hvilket presser forholdet til hans kone Eva (Bodil Jørgensen).

Se traileren og plakaten

Foto: De forbandede år 2/Scanbox Entertainment

Holdet er samlet igen

Det er lykkedes at samle de bærende skuespillere fra den første film til efterfølgeren. Det gælder blandt andet Bodil Jørgensen, Jesper Christensen, Mads Reuther, Gustav Dyekjær Giese, Sara Viktoria Bjerregaard Christensen, Lue Dittmann Støvelbæk og Sylvester Byder.

Som nævnt er Anders Refn tilbage i instruktørstolen. Ligesom ved den førstefilm er han også manuskriptforfatter sammen med den nyligt afdøde Flemming Quist Møller.

De forbandede år 2 har premiere i biografer landet over d. 21 april.

LÆS OGSÅ: Den går ikke længere: 10 film der ikke ville blive lavet i dag

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Natascha Kampusch: A Lifetime in Prison’ er ikke som forventet

LÆS OGSÅ: Husker du …? 10 teenagefilm du elskede engang

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like