Fra Rachel Greens dumme søster til perfekt hustru: Fortsætter Reese Witherspoon sin succes i ‘Little Fires Everywhere?’

Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon rider på en bølge af succes, men fortsætter den i Little Fires Everywhere?

Engang var hun bare Rachel Greens dumme, platinblonde søster, Jill. Det kan også være, du husker hende fra Blondinens Hævn, Legally Blonde, hvor hun spillede Elle Woods. Lige meget hvad, er Reese Witherspoon i dag én af de bedst betalte og mest indflydelsesrige skuespillerinder. Det hele var dog tæt på at gå galt. Mere om det lidt længere nede.

I de senere år har flere skuespillere, producere og instruktører skiftet fra det store lærred til den lille skærm. Det er ikke alle, der har gjort det af deres gode vilje. Nogen har været tvunget pga. manglende arbejde, andre er blevet lokket med gigantiske lønchecks. For Reese Witherspoon kom skiftet af lyst og et ønske om at have mere kontrol med de projekter, hun kastede sig ud i.

Hun var både producer og spillede med i HBO-nyklassikeren Big Little Lies, derefter spillede hun over for Jennifer Aniston i den ekstremt dyre Apple TV+-serie The Morningshow. Hendes præstation i begge serier har kastet adskillige roser af sig – og fornemmelsen er, at hun i dag for alvor kan vælge og vrage blandt de projekter, hun ønsker at kaste sig over.

Reese Witherspoon i ‘Little Fires Everywhere’

Det seneste er seriefiseringen af Celeste Ng’s 2017 roman Little Fires Everywhere, som man kan se på Amazon Prime Video. I Little Fires Everywhere spiller Reese Witherspoon den perfekte hustru Elena Richardson, der har fire perfekte børn og en perfekt mand (puha, det er godt nok meget perfekt).

Elena Richardson møder den fattige kunstnermor Mia Warren, spillet af Kerry Washington, og ser straks en mulighed for at hjælpe hende på bedste amerikanske house-wife-overskuds-agitge-måde. Men Mia er forbeholden over for hjælpen, og da de to familier begynder at forvikle sig på kryds og tværs, slår det gnister.

Du kan høre hele Stream and Chills gennemgang af Amazon Prime-serien Little Fires Everywhere her.

Witherspoons nedtur

Vi skylder at følge op på en cliffhanger angående Reese Witherspoon. Efter hendes cameo i Friends og gennembrud i Legally Blonde fulgte hun op med romcom Sweet Home Alabama.

Det hele lugtede langt væk af, at hun ville blive fanget i rollen som den pæne – lidt overfladiske pige. Af den grund var der også flere, der ikke forstod valget af hende til rollen som June Carter i Johnny Cash-filmen Walk The Line fra 2005.

LÆS OGSÅ: 5 serier fra 2020 du bare SKAL se

Reese Witherspoon blev belønnet med en Oscar for sit spil, men derfra gik det voldsomt ned ad bakke, blandt andet ansporet af en skilsmisse. Hele den historie kan du også høre i udsendelsen ovenfor.

Ugens anbefalinger i Stream and Chill:

Ethos, Netflix

Mrs. Fletcher, HBO Nordic

Brave New World, HBO Nordic

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like