Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Virksomhedsoplysninger

Vi Elsker Serier
Mail: shop@vielskerserier.dk
Tel: +45 31372120
Adr:
Nordic Streamers
C/O Rakkerpak Productions
Vestergade 20 B
1456 København K
CVR: 38458094

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Vi Elsker Serier tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Vi Elsker Serier indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på shop@vielskerserier.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard. Vi tilbyder desuden MobilePay.

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker forbindelse – QuickPay. Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi har alle viste Vi Elsker Serier-brandede varer på lager og afsender din ordre inden for 24 timer. Vi har dermed en forventet leveringstid på 3-5 dage ved Vi Elsker Serier-brandede varer (afvigelser kan forekomme på enkeltprodukter). Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden. Der kan desuden forekomme uforudsete forsinkelser fra fragtselskabets side, hvilket Vi Elsker Serier ikke er ansvarlig for.

Varer fra andre virksomheder
Vi har nøje udvalgt en lang række varer fra andre eksterne samarbejdspartnere, som vi viser i vores shop. Vi videreformidler oplysninger om din bestilling direkte til de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi forventer en meget kort behandlingstid, men der kan forekomme en smule længere leveringstid. Vi Elsker Serier påtager sig ikke ansvaret for leveringstiden fra eksterne samarbejdspartnere.

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er fast uanset bestillingens størrelse. Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Alle ordre bliver leveret med enten Post Danmark, GLS, eller DAO.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Vi Elsker Serier har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den
fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi. Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:

Vi Elsker Serier
Att: Kim Sørensen
Tåsingegade 32
2100 København Ø

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytningsret

Vi yder også en mulighed for ombytning ved forkerte størrelser/farver, såfremt dette skulle ønskes. For at opnå denne ombytningsret skal varerne/produkterne returneres i samme stand og mængde, med originale mærkater intakte og uden at være taget i brug. Forudsætningen for en sådan ombytning er desuden, at du ved henvendelsen til os angiver hvilken størrelse/farve du ønsker i stedet. Kan ombytningsretten ikke opfyldes, har du mulighed for at benytte fortrydelsesretten inden for 14 dage fra varens modtagelse.

Abonnementsbetingelser (Serie Klubben)

Abonnementsprisen vil blive trukket for hver abonnementsperiode. Du vil modtage en kvittering via e-mail. Denne e-mail vil indeholde en angivelse af startdatoen for næste abonnementsperiode. Hvis du har nogle tvivlsspørgsmål omkring dit abonnement eller din kvittering, kan du kontakte Vi Elsker Serier på hello@vielskerserier.dk

Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement til udløb af den periode, som du har betalt for. Dog senest 24 timer inden påbegyndelse af ny abonnementsperiode. Du kan også vælge at opsige dit abonnement inden udløb af en gratis prøveperiode. Opsigelse sker via vores købsside eller ved at kontakte os på hello@vielskerserier.dk.

Du har selv ansvaret for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit dankort eller dit kreditkort bliver spærret eller udløber. Manglende opdatering af dine kort-oplysninger vil medføre, at dit abonnement ophører. Såfremt andet ikke er angivet i forbindelse med oprettelsen af dit abonnement, så er abonnementet fortløbende og fornyes automatisk hvert år. I forbindelse med oprettelsen af abonnementet accepterer du således, at Vi Elsker Serier automatisk kan trække penge på dit dankort eller kreditkort, hver gang abonnement fornyes. Dette gælder også ved eventuel gratis prøveperiode, hvor dit abonnement automatisk vil blive fornyet med et betalt abonnement efter den gratis prøveperiode.

Vi Elsker Serier kan til enhver tid ændre på indholdet af abonnementet. Ved væsentlige ændringer i indholdet vil du modtage en individuel varsling via e-mail. Ved væsentlige ændringer kan aftalen opsiges med 14 dages varsel med virkning fra ændringen træder i kraft.

Vi Elsker Serier kan løbende ændre abonnementspriserne. Prisstigninger vil altid blive varslet via e-mail og vil først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode på dit abonnement. Aftalen kan således opsiges i henhold til de almindelige opsigelsesregler med udgangen af din nuværende betalingsperiode uden at prisstigningen således slår igennem for dig.

Vi Elsker Serier kan løbende ændre handelsbetingelser for abonnementet. Ved væsentlige ændringer vil du modtage en individuel varsling via e-mail. Ved væsentlige ændringer kan aftalen opsiges med 14 dages varsel med virkning fra ændringen træder i kraft.

Specialtilbud

Vores ‘3 for 2’-tilbud gælder udelukkende i den i shoppen angivne tidsperiode og for Vi Elsker Serier brandede varer. Det er altid det på købstidspunktet billigste produkt der trækkes fra købsprisen (Serieklubs-abonnement indgår IKKE som en del af tilbuddet). Produkter fra eksterne samarbejdspartnere er – som udgangspunkt – aldrig en del af ‘3 for 2-tilbuddet.

Eksterne samarbejdspartnere

Vi Elsker Serier kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler ved transaktioner med vores eksterne samarbejdspartnere – hverken med hensyn til produkter, levering etc. Handler indgået via Vi Elsker Seriers er et forhold mellem kunden og den respektive eksterne forhandler, hvorfor eventuelle tvister løses disse parter imellem.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Vi Elsker Serier i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi Elsker Serier
Att: Kim Sørensen
Tåsingegade 32
2100 København Ø

Vi har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Hvis du fortryder dele af dit køb hvor det har været en del af en kampagne forbeholder Vi Elsker Serier sig retten til at tilbagebetale med et tilgodebevis.

Indholdet på vores hjemmeside tilhører Vi Elsker Serier eller anden juridisk person. Alt misbrug og kopiering af vores materialer uden tilladelse er derfor ikke tilladt. Såfremt du ønsker at gengive vores materialer, skal du have godkendelse fra os eller pågældende anden aktør.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: hello@vielskerserier.dk eller telefon +45 31372120

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger. Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre dine ordre hos vores samarbejdspartnere og det vil udelukkende være, så du kan modtage dine varer. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger fra vores kundekartotek, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med Vi Elsker Serier, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Vi Elsker Serier har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Vi Elsker Serier, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Vi Elsker Serier via e-mail hello@vielskerserier.dk

Cookies

På Vi Elsker Serier anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Vores cookies deles efter indgået aftale med Telmore med fokus på at give fordelagtige tilbud og muligheder til personer med interesse for streaming. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Vi Elsker Serier. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Vi Elsker Serier.