Husmødrene er tilbage i den vilde 2. sæson af ‘The Real Housewives Ultimate Girls Trip: Ex-Wives Club’

Foto: The Real Housewives Ultimate Girls Trip/Hayu

Endnu en gang er fanfavoritterne fra de forskelige Real Housewives serier blevet plukket ud og sat sammen i dette nye format.

Denne gang er det Taylor Armstrong og Brandi Glanville fra Beverly Hills der repræsenterer vestkysten sammen med Vicki Gunvalson og Tamra Jugde fraa Orange County. Fra den østlige side har vi Eva Marcille og Phaedra Parks fra Atlanta samt Dorinda Medley og Jill Zarin fra New York City.

Således er brikkerne på plads til kaos og skænderier når de indtager Blue Stone Manor i Great Barrington, Massachusetts. Der vil selvfølgelig også være plads til venskab og latter, men som vi kender alt for godt, så er det kun et spørgsmål om tid inden nogen siger noget forkert, og så er fanden løs i laksegade.

Se traileren

Ville du tro på at det hele starter uskyldigt og roligt, men hurtigt er det som om en orkan suser igennem huset når de ekstreme personligheder kommer op og toppes? Det er præcis hvad der sker, og der lades op til en af de mere bombastiske sæsoner med de tidligere husmødre.

The Real Housewives Ultimate Girls Trip: Ex-Wives Club kan ses på Hayu hvor de tre første afsnit er tilgængelige lige nu.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘The Real Housewives of Berverly Hills’ slår de danske forsidefruer hjem

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Krag & Virkner’ er en interessant satsning som desværre vil for meget på én gang

LÆS OGSÅ: Første kig på den kommende Marilyn Monroe film fra Netflix

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like