Italien, Tyskland, Spanien eller Frankrig – hvem bliver den værste skuffelse af de største hold ved EM2020?

Foto: ©UEFA EURO2020 footage Se EM på TV3+

Nogle gange kan man have for høje forventninger til enkelte spillere eller landshold, der tidligere har vist sig fra en bedre side.

I vores tidligere EM 2020 artikler har vi fokuseret på de hold, vi mener, kan komme langt ved UEFA EURO 2020, og måske endda løfte pokalen på Wembley. Men vi mangler jo helt at rette blikket mod de landshold, der kan ende med at blive turneringens helt store skuffelse.

LÆS OGSÅ: Optakt til EM2020: Den vigtigste info og vores favoritter

Du har mulighed for at se alle kampene i UEFA EURO 2020 med YouTV eller med den lille TV-pakke fra Viaplay. Har du ikke adgang endnu, kan du hurtigt få det – og dermed følge med i det danske landsholds EM-jagt.

https://youtv.dk/?utm_source=vielskerstreaming&utm_medium=sport&utm_campaign=partner&utm_term=&utm_content=freetrial_mix3Kroatien

Foto: SiBr4

Med en andenplads til VM i 2018 er forventninger store til det lille Balkanland. Kroatien er ved at gennemgå et mindre generationsskifte, men har samtidig formået at holde på størstedelen af kernen af spillerne fra VM. Kan de gøre det igen?

Det mener vi ikke, da flere spillere har toppet. Der er masser af talentmasse på vej, og holdet er stærkt nok til at gå videre fra Gruppe D med England, Skotland og Tjekkiet – men umiddelbart ikke stærkt nok til at komme videre fra kvartfinalerne.

LÆS OGSÅ: 5 spillere, vi glæder os til at følge ved EM2020

Træner Dalic kan vælge mellem adskillige flotte navne på midtbanen, hvor Ballon d’Or vinderen fra 2018, Luka Modric, vil være omdrejningspunktet – men han er nu nået en alder af 35 år, og er ikke lige så skarp som i 2018.

Mateo Kovacic vil højst sandsynligt starte inde ved siden af Modric, hvor det er mere usikkert, hvordan Ivan Rakitic og Marcelo Brozovic skal placeres. Det er store navne, bevares, men vi tror ikke, det bliver kroaternes slutrunde denne gang.

Spanien

Foto: RelShot263

Vi har tidligere nævnt Spanien blandt vores outsidere til EM 2020 – men med Sergio Busquets testet positiv for coronavirus, har et coronakaos ramt den spanske trup få dage før EM 2020 sparkes i gang.

Træner Luis Enrique har indkaldt 17 standbyspillere. Men hvis der bliver tale om et større udbrud i truppen, vil moralen falde, og spanierne vil få det svært. På grund af risikoen for smittespredning i trupperne har UEFA udvidet antallet af spillere i hver trup til 26 spillere mod tidligere 23 spillere til fx VM i 2018.

LÆS OGSÅ: Guide til nye podcasts: 5 podcasts du kan høre i juni

Mandag 07.06.21 blev alle spillere og stab testet negative for corona, og det ser altså ikke ud til, at der er tale om et større udbrud – men det kan tiden kun vise. Alle spillere er blevet vaccinerede, så de var klar til kick off 14.06.21 mod Sverige.

Men Spanien havde altså alligevel, som nævnt, valgt at gardere sig med 17 standbyspillere, som trænede adskilt fra “bruttotruppen”. Den endelige EM-trup blev udtaget inden EM 2020 officielt startede, så nu bør den ligge fast. Spanien er i Gruppe E med Sverige, Polen og Slovakiet.

Sverige

Foto: Mr. Stradivarius

Ligesom Spanien er der coronaballade i den svenske trup. Juventusspilleren Dejan Kulusevski har indrømmet, han har været til fest op til landsholdssamling, hvor det så viser sig, han er blevet smittet. Svenskeren er blevet nødt til at indrømme sin brøler, efter en video fra festen tydeligt viser Kulusevski.

Alle spillere har haft strenge coronarestriktioner før landsholdssamling, men Kulusevski har ikke kunne holde sig fra danseskoene og lidt fest. Men Kulusevski er ikke den eneste, der har brudt restriktionerne – selv svenskernes pressechef har været ude at drikke lidt øl op til landsholdssamlingen.

LÆS OGSÅ: 5 gode lydbøger til din sommerferie

Flere spillere fra den svenske trup har efterfølgende følt sig sløje, og frygten stiger i truppen, om der kan være tale om et større udbrud. Landstræner Janne Andersson indkaldte seks reservespillere som foranstaltning.

Selv Zlatan Ibrahimović er blevet tilbudt en rolle i den svenske reservetrup, som han har takket nej til. En skade holder Zlatan ude af EM 2020 – men svenskerne var en smule desperate i deres forsøg på at indkalde spillere få timer, før EM startede.

LÆS OGSÅ: Video: Kan man stole på grimme mennesker?

Sverige er i samme gruppe som Spanien, Gruppe E, og det kan vise sig at blive et meget specielt opgør, hvis holdene ikke får smitteudbruddene under kontrol. Polen og Slovakiet er de andre hold i gruppen. Svenskerne kan ende med blive den helt store taber ved EM 2020 på grund af dette.

Mix dine tv-kanaler og streamingtjenester

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Fortryder du dine valg, eller vil du bare gerne se noget andet, kan du udskifte en tjeneste efter 30 dage.

Du får altid Paramount+ og DRTV med hos YouTv, hvilket give dig adgang til eksklusive serier, blockbuster film direkte fra Hollywood, masser af børneindhold og ikke mindst helt nyt originalindhold hos Paramount+.

Derudover kan du vælge kendte streamingtjenester såsom HBO Nordic, Viaplay, Disney+ samt mange flere. Derudover kan du frit vælge mellem tv-kanaler som Xee, Tv2 Zulu, MTV eller CNN. Alt hvad du har brug for, et sted.

Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Prøv YouTv i en måned for 0 kr. ved at trykke på teksten her*

*Herefter 199 kr./md. for 3 mixpoint. Tilbuddet gælder nye kunder

LÆS OGSÅ: Wype: Træningsøvelser med kropsvægt video 3

LÆS OGSÅ: 5 af de mest populære podcasts i 2021

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like