‘Joker’ efterfølger har fået en premieredato!

Joaquin Phoenix som Joker / Foto: Joker/Viaplay

Efterfølgeren til biografsuccesen ‘Joker’ har nu fået en premieredato, men der går lige lidt tid før du kan komme til at se den.

Med titlen Joker: Folie à Deux der kom for lidt tid siden sammen med annonceringen af filmens eksistens, samt rygter om at filmen vil være en musical med Lady Gaga i rollen som Harley Quinn. Musical delen er ikke endeligt bekræftet, men Lady Gaga har bekræftet sin involvering i filmen.

Todd Phillips vender tilbage som instruktør og skriver også manuskriptet. Det behøves ikke at nævnes, men Joaquin Phoenix vender naturligvis også tilbage som den titulære karakter Joker.

Kæmpe succes

Joker tjente over en milliard dollars under sin tid i biografen og var dermed et af de største hits i 2019. Warner Bros. var originalt lettere modvillige til at lave filmen og delte derfor omkostningerne med andre produktionsselskaber. De skulle således også dele indtjeningerne.

Det vides ikke endnu om det udelukkende er Warner Bros. der står for den nye film.

Joker: Folie à Deux har udset sig en amerikansk biografpremiere d. 4. oktober 2024. Datoen for dansk biografpremiere endnu ikke fastlagt.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Selv med 40 år på bagen er ‘Blade Runner’ en af filmhistoriens største mesterværker

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone og Pilou Asbæk støder hovederne sammen i ‘Samaritan’: Se traileren

LÆS OGSÅ: Her er de 5 mest vanvittige reality-programmer

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like