Kom tæt på ‘Familien fra Bryggen’-par i den nye podcast ‘Geggo og Cengiz – Helt Ærligt’

Cover Geggo og Cengiz - Helt Ærligt

Nu kan vi endelig høre nyt fra vores yndlingsfamilie fra Bryggen – nærmere specifikt Geggo og Cengiz, der udgiver deres egen podcast.

Fra den 14. september kan du komme helt tæt på Familien fra Bryggen-parret Geggo og Cengiz. Deres spritnye podcast Geggo og Cengiz – Helt Ærligt kan streames eksklusivt hos Vi Elsker Podcasts samarbejdspartner Podimo.

Du har sikkert allerede et vist kendskab til Geggo og Cengiz – uanset om du har fulgt med i TV-serien Familien fra Bryggen, læst om dem i bladene, set opslag på sociale medier e.l. Nu kan du dog komme endnu tættere på parret, og få et unikt indblik i deres hverdag.

Men podcasten Geggo og Cengiz – Helt Ærligt handler ikke kun om de to reality-stjerners liv og dagligdag. Der vil også være diverse quizzer og dilemmaspil, samt plads til de dybere tanker og følelser. Podcasten er således den perfekte kombination af god underholdning og muligheden for at tænke nye tanker.

Men det vigtigste er, at podcasten er indbegrebet af ærlig snak og at være helt nede på jorden. Præcis som vi kender Geggo og Cengiz.

LÆS OGSÅ: Gulddreng laver telefonfis i ny podcast: ‘Slå på tråden’

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like