Krimi: Anmeldelse af podcasten 87 sekunder!

podcasten 87 sekunder!

Hvis du bliver holdt under vandet, vil du kunne holde dig ved bevidsthed i gennemsnit i 87 sekunder. Når de er gået, vil din vejrtrækningsrefleks sætte ind, og du vil automatisk fylde dine lunger med vand og miste bevidstheden. Hvis du er vild med krimi vil tage dig langt mindre end 87 sekunder, før du bliver hooked på denne podcast!

I 87 Sekunder følger vi krimiforfatteren Lone Theils research mod at få skrevet en nærmest stereotypisk krimiroman med en intelligent efterforsker og en psykopatisk morder, der har efterladt en uskyldig pige til døden i en af Københavns kanaler.

Læs også: De 4 bedste grunde til at høre podcast-serier!

Men hvem er morderen? Er der spor? Hvordan kan han afsløres? Alle disse spørgsmål skal Lone have svar på, og for at Lones roman bliver så tæt op af virkeligheden som mulig, interviewer hun alt fra retsmedicinere til operaanmeldere og bruger deres viden og ekspertise som inspiration til hendes spændende krimiroman. Især bliver den tidligere leder af Rejseholdet Bent Isager Nielsen Lones tætteste inspiration til hendes egen fiktive efterforsker Guldmand, der skal opklare Lones fiktive mord.

Læs også: 5 podcasts du ikke bør undgå!

Alt det dit krimihjerte hungrer efter, vil du finde i denne podcast, hvor du bl.a. vil lære om, hvor meget DNA der kan findes efter et druknemord, og om hvordan man afhører narcissistiske psykopater. Du vil desuden også få indblik i, hvordan al denne viden omdannes til fiktion af Lone til hendes bog, når du efter hvert interview med disse spændende mennesker hører hende nedfælde historien på papir. Selve dette romanskriveri i podcasten var dog for mig ikke nær så spændende som selve hendes research, da historien, hun skriver, er så tæt op af det, vi lige har hørt fra interviewsene. Det er selvfølgelig for at give os et indblik i, hvor meget hun er inspireret af virkeligheden, og selvom det er underholdende, var det den mindst interessante del ved podcasten.

Dog kedede jeg mig ikke et sekund, og jeg ventede med længsel på hvert afsnit, som nu alle er tilgængelige lige her!

87 sekunder er virkelig en anderledes podcast, hvor virkelighed og fiktion bliver blandet sammen i en spændende, velproduceret lytteoplevelse!

5 hjerter

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like