Kunne du lide ´Mørkeland´, vil du elske…

Cover for podcasten I en danskers blodspor

Er du stor fan af true crime podcasten Mørkeland? Hvis ja, så har vi samlet tre bud på podcasts, som er lige noget for dig.

Mørkeland er én af de bedste danske true crime podcasts, som hver mandag beriger lytteren med skrækkelige og spændende true crime historier.

Det kan være, at du allerede har hørt alle af podcastens episoder og mangler mere til at få dit ugentlige true crime fix. Og så er det jo heldigt, at vi har samlet tre bud på podcasts, der minder om Mørkeland, og derfor er ideelle at kaste sig over!

Narkobetjenten og den kriminelle underverden

Cover for true crime podcasten Narkobetjenten og den kriminelle underverden
Foto: Narkobetjenten og den kriminelle underverden/Podimo

Podcasten Narkobetjenten og den kriminelle underverden fortæller historier fra underverdenen i Danmark, hvor grænsen mellem ulovlige handlinger og politiarbejde er sløret. Den tidligere narkobetjent René Dahl giver lytteren et indblik i narkomiljøet i Københavns gader ud fra sin 20 års erfaring.

I løbet af podcastens episoder møder man specielle folk, som Dahl har mødt i forbindelse med sit arbejde. Han italesætter, hvordan hans metoder har til formål at hjælpe mennesker i stedet for at skabe idealistiske samfundstatistikker, der ser godt ud politisk.

Dog har metoderne også sin pris. F.eks. formidler podcasten, hvordan man kan gå fra at være en stolt narkobetjent til at miste sit politiskilt og få 6 måneders ubetinget fængsel for at bryde retsplejeloven.

Ligesom Mørkeland er det en spændende podcast, hvor lytteren får indblik i en kriminel verden, som ligger langt væk fra de flestes hverdag.

Du kan lytte til Narkobetjenten og den kriminelle underverden på Podimo.

LÆS OGSÅ: Ny true crime-podcast har narkobetjent som vært på Podimo 

Crime Junkie

Cover for podcasten Crime junkie
Foto: Crime junkie

Crime Junkie minder om Mørkeland. Ja, faktisk er det praktisk talt en amerikansk version af Mørkeland. Værten Ashley Flowers udvælger en true crime sag, hvor hun sammen med sin medvært Brit diskuterer forskellige vinkler af sagen.

Ligesom Mørkeland er podcasten et true crime fællesskab, hvor hver episode føles som om, at man snakker med sine venner om alle de skrækkelige detaljer og konspirationsteorier. Dog adskiller Crime Junkie sig fra Mørkeland, da de også taler meget om kidnapningssager og uløste mysterier, der er svære at slukke for.

Podcasten er både hyggelig og venskabelig, samt utrolig skræmmende. Yderligere er det kun udenlandske sager, der bliver talt om, så hvis du mangler indblik i true crime historier væk fra Danmarks grænser, så er Crime Junkie er godt bud.

Du kan lytte til Crime Junkie på Spotify og Apple Podcast.

I en danskers blodspor

Cover for podcasten I en danskers blodspor
Foto: I en danskers blodspor/Phoebus Alfredo Detlov Moreleón/DR

Hvis man nogensinde har hørt om Tækkemanden Peter Frederiksen, så ved man, at han er en frygtindgydende og hævngerrig mand, du ikke vil være uvenner med.

Som overskriften på podcasten antyder, så følger I en danskers blodspor våbenhandleren Frederiksen, da journalist Helle Maj og fotograf Jørn Stjernklar interviewer ham i hans hjem i Sydafrika.

Frederiksen er ikke bange for at åbne op om sit fantastiske liv, hvilket indebærer mystiske uheld med gift, sprængstoffer og krokodilletasker. Dog ved Maj og Stjernklar ikke, da de interviewer Frederiksen, at han er meget mere, end bare en våbenhandler.

I en danskers blodspor fortæller om en af Danmarks værste mordere, som gemte dele af kvinders underliv i sin fryser. Podcasten er ikke for sarte sjæle, da detaljerne om hans gerninger er voldsomme.

Du kan lytte til I en danskers blodspor på Spotify, Apple Podcast og DR.

LÆS OGSÅ: True crime: De mest populære på Podimo lige nu

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like