Lyt til Vi Elsker Seriers allerførste podcast – Twin Peaks teaseren..

Twin Peaks teaseren

Twin Peaks er på dagsordnen, og især bliver der analyseret godt og grundigt på teaseren til serien, der debuterede i fredags (d. 28. april). Vi taler om, hvad vi tror teaseren vil fortælle os, og hvilke forventninger, vi synes den skaber. Så har du ikke set den, så se den her – så vil alt det vi taler om give meget mere mening.

Vi går desuden helt i dybden med den underlæggende lyd, der akkompagnerer billederne i teaseren. Lyden lyder til at være indspillet bagvendt og langsomt, så vi afspiller lyden den rigtige vej og med lidt mere tempo på for at se, om der også her gemmer sig nogle clues. Det er alt sammen rigtig Twin Peaks- nørderi, men selv hvis du ikke er helt up-to-date, tror vi sagtens, du kan få en masse ud af podcasten alligevel. Selv kan jeg ikke huske super meget fra de to første sæsoner, men Kim hjælper mig -og dermed også dig- godt på vej under hele podcasten. Men lad være med at lytte, hvis IKKE du har set de to første sæsoner af Twin Peaks, for ellers spoiler vi en masse for dig.

Vi håber, at det hele er noget for dig, og hvis det er, så giv os gerne et “like” på Facebook eller måske endda del det. Det vil betyde meget for os!

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like