Krimi, klassikere og skjulte perler! 3 film og serieanbefalinger til YouTv

Med et YouTv-abonnement har du alle dine yndlingstv-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted og dermed et afsindigt stort katalog af film og serier lige til at klikke play på

Men med muligheder kommer der et naturligt valg og fravalg, hver gang du tænder for fjernsynet. Med de mange muligheder, kan det være svært at beslutte sig for, hvad man skal kaste sig over, og man bruger ofte mere tid på at zappe rundt i mulighederne end faktisk at lade sig underholde af en af dem.

Du har nu mulighed for at prøve hvilken som helst mix-pakke fra YouTv for 199, – den første måned.

I samarbejde med YouTv er her et bud på tre titler, du kan kaste dig over denne måned.

Hør vores anbefalinger her og læs mere nedenunder videoen:

Sneengle

Foto: DR

Hvor: DRTV

Hos YouTv vælger du selv dine kanaler og streamingtjenester, men du får altid DR og DRTV med i pakken. Sædvanligvis kan man på DR regne med et meget højt bundniveau, når det kommer til kvalitet af tv-serier. Derfor ser den dansk-svenske dramaserie Sneengle også ganske lovende ud.

Serien begynder med, at et fem uger gammelt spædbarn forsvinder fra sit hjem en vinternat i Stockholm. Da moderen har bedøvet sig fra virkelighedens verden og sovet tungt natten igennem, har hun ingen kvalificeret bud på, hvad der kan have været sket. Hendes kæreste er også væk, og hurtigt får efterforskeren Alice færten af en forbrydelse.

Sneengle handler om familie, forældreskab og hemmeligheder, men sætter samtidig især de mange forskellige stereotype opfattelser af moderskabet under loop. Elsker du nordisk krimi, og kan dit forældrehjerte tåle at blive konfronteret med en forældres værste mareridt, så er Sneengle på DRTV måske noget for dig.

LÆS OGSÅ: https://vielskerstreaming.dk/10-film-og-serier-du-skal-glaede-dig-til-i-2021/

On Becoming a God in Central Florida

Hvor: Paramount+

Ligesom du altid har DR med i dit YouTv abonnement, så har du også altid Paramount+. Et bjerg af underholdning med nye som gamle klassikere.

Serien On Becoming a God in Central Florida sender dig en tur ned ad memory lane til de gode farverige 90’ere sammen med Kirsten Dunst og svenske Alexander Skarsgård. Serien er en mørk komedie om den amerikanske drøm, og Kirsten Dunsts karakter, Krystal, som nægter at blive fattig, igen.

Serien er en klar kommentar til den amerikanske kultur, hvor hver mand er sin egen lykkesmed. Serien er mørk, sjov og dramatisk i dens fortælling om en kvindes kamp mod systemet. På trods af seriens succes med en Golden Globe-nominering til Kirsten Dunst, så satte COVID-19 en stopper for produktionen af anden sæson, og serien slutter dermed med en enkelt sæson.

LÆS OGSÅ: https://vielskerserier.dk/anmeldelse-kirsten-dunst-spiller-forrygende-i-on-becoming-a-god-in-central-florida/

Pose – ny sæson

Foto: Pose/HBO Nordic

Hvor: HBO Nordic

Serien Pose har netop fået sin tredje og sidste sæson. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med serien Pose, så kan du se den på HBO Nordic, der også er tilgængelig gennem YouTv.

Denne serie forgå også i 80’erne og 90’erne, men handler derimod om LGBT+-miljøet i New York. Hovedcastet spilles af forskellige repræsentationer for minoritetsgrupper som farvede, transseksuelle og homoseksuelle, som oplever mange former for diskrimination. Selvom emnet kan lyde tungt og som en løftet pegefinger, så er Pose fyldt med dans, glæde og varme.

Ballonen fyldt med glimmer og glamour bliver dog indimellem sprunget af virkelighedens alvor, der skaber frygt med AIDS, HIV og diverse problematikker inden for race, seksualitet og fordomme. Sådan danser Pose mellem håb og virkelig til vores alles fornøjelse og forargelse.

LÆS OGSÅ: https://vielskerserier.dk/anmeldelse-pose-er-en-af-vor-tids-vigtigste-serier/

Mix dine tv-kanaler og streamingtjenester

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Fortryder du dine valg, eller vil du bare gerne se noget andet, kan du udskifte en tjeneste efter 30 dage.

Du får altid Paramount+ og DRTV med hos YouTv, hvilket give dig adgang til eksklusive serier, blockbuster film direkte fra Hollywood, masser af børneindhold og ikke mindst helt nyt originalindhold hos Paramount+.

Derudover kan du vælge kendte streamingtjenester såsom HBO Nordic, Viaplay, samt mange flere. Derudover kan du frit vælge mellem tv-kanaler som Xee, Tv2 Zulu, MTV eller CNN. Alt hvad du har brug for, et sted.

Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Prøv YouTv i en måned for 0 kr. ved at trykke på teksten her*

*Herefter 199 kr./md. for 3 mixpoint. Tilbuddet gælder nye kunder

 

 

 

 

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like