Madonnas store ‘Madame X’ koncert kommer direkte hjem i din stue: Se Teaseren

Foto: Madame X/Ricardo Gomes

‘Madame X’ kommer med sit ekstravagante sceneshow og hits, nye såvel som gamle, kan snart ses fra sofaen.

Madame X, der også er titlen på Madonnas 14. album, vil blive præsenteret i stor stil i en kollaboration mellem Paramount+ og MTV Entertainment Studios.

Et kæmpe sceneshow optaget fra koncerten i Lissabon med 48 artister på scenen, det 100 procent kvindelige band Orquestra Batukadeiras, samt dansere og scenekunstnere fra hele verden.

Se traileren

Teaseren giver et lille smugkig på oplevelsen. Fantastisk sceneshow og koreografi pryder teaseren, og viser at Madonna stadigvæk fortjener titlen som dronningen af pop.

Madonna kan det stadig

Popdronning med over 40 år i industrien viser ikke tegn på at sænke farten, og har med sin nye tour glædet anmeldere og fans verden over, og nu kan du også glæde dig til det hjemme i stuen. Det glæder Madonna sig også over.

“At dele min vision med et globalt publikum har været meget meningsfuldt for mig. Muligheden for at bringe alle de optrædendes artisteri og showets budskab ud til et bredere publikum, kommer på et tidspunkt, hvor musik i den grad er nødvendig for at minde os alle om, at vi er én samlet menneskehed,” siger Madonna selv om showet og filmen.

Madame X har eksklusiv premiere på Paramount+ d. 8. oktober.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ’Beckett’ leverer flotte sekvenser, men plottet halter lidt

LÆS OGSÅ: Skaberne af serien ’29’ gør sig klar til første spillefilm

LÆS OGSÅ: Gys og gru: 5 (uhyggelige) film og serier du skal se i oktober

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like