Manden bag krigsfilmen ‘Das Boot’ og ‘Den uendelige historie’ er død

Foto: Das Boot/Bavaria Film/Radiant Film/Westdeutscher Rundfunk/SWR Fernsehen

Wolfgang Petersen, manden bag film som Das Boot og Den uendelige historie er død i en alder af 81 år.

Det er med sorg at kunne fortælle at efter 81 år på Jorden, har filminstruktøren Wolfgang Peterson nu forladt den efter en kamp med pancreascancer. Petersen slog først igennem med filmen Das Boot der blev et hit blandt både anmeldere og seer, og står som en af de bedste krigsfilm.

Det var blandt andet på baggrund af Das Boots succes, at han senere kom til Hollywood og instruerede film som Air Force One med Harrison Ford og Troy med Brad Pitt.

Flere af Petersons film er tilgængelige på streaming

Vi lever heldigvis i en tid, hvor de fleste seværdige film kun er ét klik væk, og filmene af Wolfgang Petersen er ingen undtagelse.

Hans nok ubestridte mesterværk Das Boot kan ses på Netflix i dens forlængede udgave, der har en spilletid på hele tre timer og 28 minutter. Krigsdramaet Troy med Brad Pitt kan ses på HBO Max, Air Force One kan ses på Disney+ og Outbreak med Dustin Hoffman og Morgan Freeman kan ses på Viaplay.

Kultklassikeren Den uendelige historie, som Petersen også instruede kan desværre kun lejes i øjeblikket, og det kan den kan hos tjenester som Viaplay, Apple TV+ og Blockbuster.

LÆS OGSÅ: ‘Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes’ er en dokumentar, der både giver et indblik i psykopati, manglende realitetssans og et uhyre – og gør det godt

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 10 film, du skal se i august

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone og Pilou Asbæk støder hovederne sammen i ‘Samaritan’: Se traileren

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like