Mark Wahlberg er tilbage i ny actionfilm

Infinite
Foto: Infinite/Paramount+

Den nye satsning fra Paramount+ lover action i uanede mængder.

Filmen hedder Infinite, og udforsker reinkarnation i lyset af sci-fi og action med Mark Wahlberg (The Departed, The Fighter) i rollen som Evan McCauley. Evan har færdigheder, han aldrig har lært og minder om ting, han aldrig har oplevet. Han er en ‘Infinite’. Et menneske, der har minder og evner fra sine tidligere liv.

Evan skal arbejde sammen med andre ‘infinites’ for at finde svar i sin fortid, der kan redde fremtiden. Han bliver samtidig jaget af en ond ‘infinite’ spillet af Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Doctor Strange) som vil afslutte alt liv for at stoppe reinkarnation cyklusen.

Se traileren til ‘Infinite’

Maskinpistoler, eksplosioner og biljagter pryder traileren til Infinite. Traileren giver også et større indblik i konflikten mellem Wahlberg og Ejiofors karakterer.

Om ikke andet: Hvis du nogensinde har haft lyst til at se Mark Wahlberg køre en motorcykel over en klippe for at lande på en flyvinge, mens flyet letter, så behøver du ikke lede længere.

Paramount+ planlægger mere originalt indhold

Filmen fik premiere på Paramount+ den 11. august 2021 og er lige nu den mest sete film på på streamingtjenesten. Selskabet håber, at Infinite vil vise, hvad streamingtjenesten har at byde på:

”Med den internationale lancering af Paramount Pictures’ Infinite på Paramount+ i Australien, Canada, Norden og Latinamerika opbygger vi momentum for premium-indhold, der lanceres globalt, hvor Paramount+ streamingtjenesten er tilgængelig. Og vi er først lige startet” fortæller Kelly Day som står for ViacomCBS (Der ejer Paramount) streamingindhold.

Det lyder til, at vi kan se frem til meget mere originalt indhold fra Paramount+, og indtil da kan du jo se Infinite.

Filmen kan ses nu eksklusivt på Paramount+.

LÆS OGSÅ: Guld i gemmerne: Gode film på streamingtjenesterne

LÆS OGSÅ: Sci-fi, romantik og krimi: Film og serieanbefalinger til YouTv

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i august

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like