Merry og Pippin lancerer ny ‘Ringenes Herre’-podcast

Foto: Ringenes Herre/Viaplay

Dominic Monaghan og Billy Boyd var friendship goals i Ringenes Herre-filmene. Nu begiver makkerparret sig ud på en ny rejse: en Ringenes Herre-podcast.

De vandt vores hjerter som den naive og komiske halvdel af hobbit-kvartetten i Ringenes Herre-trilogien. Nu har Deadline.com offentliggjort at Dominic Monaghan (Merry) og Billy Boyd (Pippin) har teamet op som værter på The Friendship Onion, en Ringenes Herre-podcast der får premiere 18. maj. 

LÆS OGSÅ: 5 hit-serier, du (måske) ikke vidste startede som film

The Friendship Onion bliver, efter sigende, en ugentlig podcast hvor duoen deler anekdoter fra optagelserne af trilogien, tester fans’ Ringenes Herre-viden, og diskuterer pop kultur. Værterne får også besøg af forskellige kendisser, så der er lagt op til masser af underholdning i Herredet.

Tætte venner i virkeligheden

Det er ikke til at komme udenom Monaghan og Boyds unægtelige on-screen kemi, men faktisk strakte kemien sig ud over filmsettet og skuespillerne har været tætte venner siden optagelserne.

Direktør Colin Thomson fra Kast Media, selskabet bag The Friendship Onion, fortæller at den skarpe og slagfærdige humor Merry og Pippin havde i Ringenes Herre, ikke er begrænset til filmene, men at vennernes humor, energi, og interesser rækker langt ud over hvad vi har set på skærmen.

LÆS OGSÅ: Bonusviden og bagland: De officielle podcast-kompagnoner til tre serie-mesterværker

The Friendship Onion slutter sig til den voksende liste af podcasts hvor tidligere skuespillere genbesøger deres delte værk, og fortæller om deres minder og oplevelser fra optagelserne. På listen kan du bl.a. finde Fake Doctors, Real Friends med bedste-vennerne Zach Braff og Donald Faison fra hitserien Scrubs. Du kan også finde Office Ladies med Jenna Fischer og Angela Kinsey fra den amerikanske version af The Office.

The Friendship Onion får premiere på alle podcastplatforme den 18. maj. Vil du i gang med at varme op til podcasten, kan du finde Ringenes Herre-filmene på både Viaplay og Netflix.

LÆS OGSÅ: Så du dem? 5 film og serier der gav os de største øjeblikke

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2021

LÆS OGSÅ: Nye serier på Viaplay, Apple TV+, Paramount+, Disney+, C More, Xee og DR TV i maj 2021

 

 

 

 

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like