Netflix offentliggør trailer til ny film med Nikolaj Coster-Waldau

(V til H) Nikolaj Coster-Waldau som Ejnar Mikkelsen og Joe Cole som Iver Iversen i 'Against The Ice' / Foto: Photographer; Lilja Jonsdottir/Netflix © 2022
(V til H) Nikolaj Coster-Waldau som Ejnar Mikkelsen og Joe Cole som Iver Iversen i ‘Against The Ice’ / Foto: Photographer; Lilja Jonsdottir/Netflix © 2022

Nikolaj Coster-Waldau spiller over for Joe Cole i traileren til kommende Netflix-film.

I traileren til Against the Ice kæmper Nikolaj Coster-Waldaus og Joe Coles karakterer for at overleve.

Filmen foregår i Grønland i 1909, hvor en dansk ekspedition forsøger at modbevise USA’s krav på det nordøstlige Grønland ved i stedet at bevise, at Grønland er én ø.

Leder af ekspeditionen, Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau), drager sammen med det uerfarne besætningsmedlem Iver Iversen (Joe Cole) på en rejse tværs over isen og efterlader resten af besætningen ved skibet.

På rejsen kæmper de mod sult, træthed og isbjørne, og da de endelig finder tilbage, er skibet knust i isen.

Her begynder en kamp om overlevelse for Mikkelsen og Iversen, der mister deres greb om virkeligheden, og mistillid og paranoia sniger sig ind på dem.

Se traileren til ‘Against the Ice’

Udover Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) og Joe Cole (Peaky Blinders) medvirker også Heida Reed (Stella Blómkvist), Gísli Örn Gardarsson (Vargur) og Charles Dance (The Crown) i filmen.

Den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau har sammen med Joe Derrick skrevet manuskriptet til filmen, som er baseret på Farlig tomandsfærd af Ejnar Mikkelsen.

Også i instruktørstolen sidder en dansker, nemlig den danske instruktør Peter Flinth, som bl.a. har instrueret Arn-filmene.

Against the Ice får premiere på Netflix 2. marts 2022.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder: Ny film med David Dencik får premiere på Netflix

LÆS OGSÅ: Nye film på Netflix i januar 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Du både griner og græder med forrygende ‘tick, tick … Boom’

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like