Ny podcast: Hvor vigtigt er det, at ‘Beartown’ foregår i en lille svensk by?

Beartown

I den nye Vi Elsker serier Special-podcast tager vi udgangspunkt i den nye HBO Nordic-serie Beartown og taler om byer og andre steder som medspiller i serier.

Foto: Beartown/HBO Nordic

Beartown handler om en familie på fire, der flytter tilbage til den svenske by Beartown, hvor faren er vokset op. Han har en fortid som professionel hockeyspiller, og han skal nu træne Beartowns hockeyhold og sørge for, at de når til tops. Holdet føres an af den populære dreng Kevin, som af sin far har lært, at sejre må koste, hvad de vil.

Da holdet fejrer sin første suveræne sejr, inviteres trænerdatteren Maya med til festen. Hvad der skulle have været en festlig aften, ender i en tragedie, da Kevin begår overgreb på Maya. Et overgreb, som Kevin nægter at have begået, og herfra bliver vi vidner til et samfund, et hockeyhold og familier, der smuldrer i den lille svenske by.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Dramatisk fortælling i Beartown

Med udgangspunkt i Beartown går vi i dybden med lokationernes betydning for serier og deres fortællinger.

Hvordan kan det sted, hvor handlingen udspiller sig, være med til at fortælle historien? Hvad betyder stedet for fortællingen? Ville fortællingen være den samme, hvis den foregik i en anden by?

Lyt til podcasten: Om ‘Beartown’ og andre serier, hvor byer spiller en central rolle

Du kan også lytte til podcasten i Apples podcast-app, på Podimo eller der, hvor du ellers hører podcasts.

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i oktober: The Walking Dead, En mand der hedder Ove-forfatter og Susanne Biers miniserie

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like