Nye film på Netflix i december

Single All The Way / Netflix

Julegaveræs, pakkeleg og Jingle Bells i radioen. December kører for fuld udblæsning – og Netflix gør den endnu sjovere.

Er du ved at revne som en spændt marcipangris og tæller dagene på dit kalenderlys til gaver og risalamande? Eller har du allerede har fået nok af glögg-tømmermænd og nisser, der forfølger dig med øjnene, hvor end du går?

Ligegyldigt om du vil fordrive den lange ventetid eller søger efter et afbræk fra julehyggen, så har Netflix sørget for, at din december bliver fantastisk.

The Power of the Dog

Premiere: 1. december
Sprog: Engelsk
Genre: Drama/Western

Power of the Dog / Netflix

Denne film byder på stjerner hele vejen rundt – både fra anmelderne og skuespillerne i hovedrollerne. Med Benedict Cumberbatch, som blandt andet er kendt fra The Imitation Game og sin rolle som Sherlock Holmes i serien Sherlock, og Kirsten Dunst, som vi kender fra Spider-Man og Mona Lisa Smile, er der dømt drama fra start til slut.

I Montana i 1926 forsøger den bryske og karismatiske ranchejer Phil Burbank (Benedict Cumberbatch) med næb og klør at holde fast i sit macho-dominerede verdenssyn. Da hans bror bringer sin nye kone Rose (Kirsten Dunst) og hendes søn med hjem på ranchen, rammes Phil af jalousi. Han tyranniserer Rose, indtil hun begynder at drikke, men undervejs fatter han alligevel sympati for Roses søn.

Single All The Way 

Premiere: 2. december

Genre: Romantisk komedie

Sprog: Engelsk

Single All The Way / Netflix

December er måneden for romantiske komedier. Så hvis du gerne vil krybe under dynen til en sød og sjov komedie, er Single All The Way bestemt værd at give en chance.

Den evige single Peter (Michael Urie) er træt af, at familien ved hver sammenkomst leger Kirsten Giftekniv. Derfor overtaler han sin bedste ven Nick (Philemon Chambers) til at spille hans nye kæreste over julen. Men meget kan nå at ske, og måske der udvikler sig ægte følelser mellem de to venner. Men er det egentlig en god ide at finde sammen med sin bedste ven?

Moderne klassikere: 5 kærlighedsklassikere, der rammer direkte i hjertekulen

Mixtape 

Premiere: 3. december

Genre: Drama/komedie

Sprog: Engelsk

Mixtape / Netflix

Filmen tager dig tilbage til 1992, hvor walkmanen stadig var moderne, og hvor miksede numre på kassettebånd var datidens playlister.

Her bor den 12-årige Beverly (Gemma Brooke Allen) hos sin mormor. Hun kender ikke sine forældre, der begge døde, da hun var lille. Da Beverly pludselig finder et kassettebånd, som hendes forældre har lavet, åbner en helt ny verden sig for hende. Gennem musikken sætter hun sig for at lære sine forældre at kende – og måske endda prøve at leve som dem.

Filmen er en hjertevarm og sød fortælling om at blive voksen og om at lede efter sine rødder.

David And The Elves

Premiere: 6. december

Sprog: Polsk

Genre: Julefilm, fantasy, børne/familiefilm.

Har du allerede set dine faste julefilm og mangler en ny klassiker til samlingen? Så kunne David And The Elves meget vel være svaret på dine bønner. Filmen har alt det, et rigtigt juleeventyr bør have: Nisser, julemagi, glimmer, glitter og rensdyr.

Nissen Albert (Jakub Zajac) er træt af, at julemanden (Cezary Zak) ikke kan lide mennesker og skjuler sig for dem. Derfor stikker han af fra julemandens land for at finde julens magi blandt menneskene. Men det viser sig at være sværere end som så. For selv om Albert møder drengen David (Cyprian Grabowski), som tror fuldt og fast på nisser og julemanden, så begynder Alberts kræfter at forsvinde. Og hvis det sker, bliver han forvandlet til et stykke legetøj. Derfor er det nu op til David at redde sin nye vens liv.

The Unforgivable

Premiere: 10. december

Sprog: Engelsk

Genre: Drama

The Unforegiveable / Netflix

Efter 20 år i fængsel løslades Ruth Slater. Hendes største ønske er at finde sin lillesøster igen, som hun var tvunget til at forlade tyve år tidligere. Men det er ikke nemt at vende tilbage til et samfund, som ikke vil tilgive en – specielt ikke, når man har været dømt for et mord på en politibetjent.

Ruth Slater spilles af Sandra Bullock, som også er kendt fra Bird Box og Gravity. Og der er mange andre gode skuespiller på rollelisten i dette drama – blandt andre Viola Davis fra filmen The Help, og Jon Bernthal, som har været med i The Wolf of Wall Street og Fury.

LÆS OGSÅ: De bedste julefilm på Netflix med den helt rigtige julestemning

LÆS OGSÅ: Se traileren til morsom Leonardo DiCaprio Netflix-film ‘Don’t Look Up’ 

LÆS OGSÅ: Tiden værd: De bedste film og serier i 2021

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like