Nye film på Netflix i juli 2022

The Gray Man (2022). Ryan Gosling som Six. / Foto: Cr. Paul Abell/Netflix © 2022

Så blev det juli, og dermed er der en ny bunke film på vej til Netflix. Vi har udvalgt et par highlights til dig her, som du kan underholde dig med i skyggen et sted på en varm sommerdag. Husk solcreme.

The Gray Man

Premiere 22 juli 2022
Genre: Action, thriller
Sprog: Engelsk

The Gray Man (2022). Chris Evans som Lloyd Hansen. / Foto: Cr. Paul Abell/Netflix © 2022

Russo-brødrene (Avengers: Endgame, Captain America: The Winter Soldier) er gået sammen igen om en ny film. The Gray Man er en actionspækket thriller, der handler om den tidligere CIA-medarbejder Court Gentry, der i starten af filmen lever et liv bag tremmer.

Court (Ryan Gosling) formår dog at flygte fra sin fængselscelle, og nu er hans tidligere arbejdsgiver på jagt efter ham og skyr ingen midler for at fange ham igen. Filmen er fyldt med store stjerner, der foruden Ryan Gosling blandt andet tæller Ana de Armas, Chris Evans og Billy Bob Thornton. Russo-brødrene plejer at kunne strikke en gedigen actionfilm sammen, så mon ikke det også er tilfældet her.

The Sea Beast

Premiere 8. juli 2022
Genre: Eventyr, komedie, fantasy
Sprog: Engelsk

Foto: The Sea Beast/Netflix

The Sea Beast finder sted i en verden, hvor de berømte monsterjægere engang eksisterede og blev hyldet som helte. Her støder den unge pige Maise Brumble (stemmelagt af Somali Rose) ved et tilfælde på den legendariske monsterjæger Jacob Hollands skib, hvor hun møder en ny ven, og sammen drager de ud på en eventyrlig rejse ude på det åbne hav.

Ved første øjekast ligner filmen, der i øvrigt er ren animation, en blanding af Moana og How to Train Your Dragon, hvilket måske heller ikke er helt tilfældigt. Filmen er instrueret og skrevet af Chris Williams, der har arbejdet på adskillige animationsfilm, heriblandt Moana og Frozen. Karl Urban (The Boys, Star Trek, Dredd) og Jared Harris (Chernobyl, The Terror, Mad Men) lægger også stemme til to af figurerne, hvilket helt klart er med til at pirre vores interesse.

Valley of the Dead

Premiere 11. juli 2022
Genre: Action, fantasy, horror,
Sprog: Spansk

Valley of the Dead (De dødes dal/Malnazidos) er en spansk film med et lidt unikt plot. På overfladen ligner det enhver anden historisk film, der i dette tilfælde tager udgangspunkt i den spanske borgerkrig. Pludselig bliver de stridende parter dog nødt til at lægge deres uenigheder til side, da de bliver mødt af en ny fjende – zombier.

De medvirkende taler spansk i filmen undervejs, men hvis du er til horror, gys og alternativ historieskrivning, så kunne Valley of the Dead sagtens være noget for dig. Forestil dig noget a la Død sne (2009) eller Overlord (2018) – bare i Spanien. Filmen ser ret gennemført ud med nogle gode effekter. Giv den et kig.

Bill Burr: Live at Red Rocks

Premiere 12. juli 2022
Genre: Stand-up
Sprog: Engelsk

Stand-up-komikeren Bill Burr (F is for Family, The King of Staten Island, The Mandalorian) er igen aktuel denne måned – nu med et nyt solo-show. I juni udkom Bill Burr Presents: Friends Who Kill på Netflix, hvilket desværre viste sig at være en noget blandet landhandel (4,5 på IMDB, av). Her delte Burr også scenen med en række af kolleger, men nu er han heldigvis på banen med sit eget show.

Bill Burrs specials er nogle af de bedste i branchen, så forhåbentligt er det også tilfældet denne gang. Vi skal i hvert fald se Bill Burr: Live at Red Rocks og håber på, at vi kommer til at opleve noget af den uforbeholdne og krasse satire, som Bill Burr er kendt for. Ellers kan vi altid gense I’m Sorry You Feel This Way (2014) en gang mere.

Incantation

Premiere 8. juli 2022
Genre: Horror
Sprog: Kinesisk

Foto: Incantation/Netflix

Den kommende film på Netflix Incantation kommer med en advarsel. Filmen er nemlig forbandet, og det er ikke uden risici at se den. Det er i hvert fald det filmens skabere proklamerer, når de skriver om filmen. Incantation handler om en mor, Lee Jo-nan, der er blevet forbandet, efter at hun har brudt en religiøs tabu.

Filmen finder sted seks år efter, at hun har lavet en video, der skulle afmystificere en række overnaturlige skabninger. Her viser det sig selvfølgelig, at der måske alligevel var noget om snakken, og nu bliver Lee nødt til at beskytte sin datter, der ellers bliver det næste offer for morens brud på reglerne. Et lidt alternativt bud til din næste gyseraften måske?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den nye Doctor Strange-film drukner i ligegyldigheder

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 10 film, dokumentarer og reality-serier du skal se i juli

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Hustle’ viser igen, at Adam Sandler kan være god, når han vil det

Total
6
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like