Nye film på Netflix i juni 2022

(V-H) Adam Sandler som Stanley Sugerman og Kenny Smith som Leon Rich / Foto: Hustle/Scott Yamano/Netflix

Vi har taget fat på den første officielle sommermåned, hvor Netflix igen er klar med et par nye film, hvis vejret skulle fejle helt.

Find månedens højdepunkter her.

Spiderhead

Premiere 17. juni 2022
Genre: Action, krimi, drama
Sprog: Engelsk

Chris Hemsworth som Abnesti / Foto: Spiderhead/Netflix

Ved første øjekast ligner Spiderhead måske dit typiske action flick med Chris Hemsworth (The Avengers, Snow White and the Huntsman), men den kunne rent faktisk gå hen og overraske og have lidt tyngde. Filmen handler om en gruppe fanger, der bliver tilbudt et nedslag i deres dom, hvis de indvilliger i at deltage i en række medicinske forsøg.

En af afsonerne bliver således undervejs tilbudt at teste et nyt medikament, der skal “lære” ham at føle kærlighed, hvilket på sigt får ham til at stille spørgsmålstegn ved alle sine følelser. Chris Hemsworth får i filmen selskab af Miles Teller (Whiplash) og Charles Parnell (Transformers: Age of Extinction), der begge er aktuelle i øjeblikket med den nye Top Gun-film. Hold øje med filmen her!

Hustle

Premiere 8. juni 2022
Genre: Comedy, drama, sport
Sprog: Engelsk

(V til H) Juancho Hernangomez som Bo Cruz og Adam Sandler som Stanley Sugerman / Foto: Hustle/Scott Yamano/Netflix

Der er både highs og lows, når det kommer til Adam Sandlers efterhånden lange CV som filmskuespiller. Den nye film Hustle på Netflix kunne måske være et af højdepunkterne. Her følger vi Adam Sandler i rollen som den afdankede NBA-talentspejder Stanley Sugarman, der blev tvunget ud på en tidlig pension.

Stanley overvejer dog at gøre comeback i branchen, da han støder på det spanske talent Bo Cruz (Juancho Hernangomez) under en basketballkamp på gaden i Spanien. Tonen er langt fra ligeså fjollet som i eksempelvis Dodgeball, men filmen ser ud til at have noget på hjerte, så måske den er et forsøg værd.

The Man from Toronto

Premiere 24. juni 2022
Genre: Action, komedie, thriller
Sprog: Engelsk

(V-H) Woody Harrelson som The Man From Toronto og Kevin Hart som Teddy / Foto: The Man From Toronto/Sabrina Lantos/Netflix

Woody Harrelson og Kevin Hart. Skal du bruge mere til en god film? Ikke rigtigt. De to skuespillere spiller over for hinanden i The man from Toronto, hvor verdens farligste lejemorder bliver forvekslet med et skumpelskud fra New York i en Airbnb-lejebolig. Er du ikke helt solgt endnu, så er Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, The Flight Attendant) også med i filmen.

Og ja, The Man From Toronto er formentligt ikke en film, du kommer til at huske i dagevis, men den ser sjov ud og god til popcorn. Og den slags film skal der også være plads til. Filmen er instrueret af Patrick Hughes, der tidligere blandt andet har instrueret The Hitman’s Bodyguard (2017) og The Expendables 3 (2014).

Bill Burr Presents: Friends Who Kill

Premiere: 6. juni 2022
Genre: Stand-up, comedy
Sprog: Engelsk

Bill Burr (F is for Family, The Mandalorian, Breaking Bad) er klar med en ny comedy special på Netflix. Desværre er det ikke et soloprojekt, men han har inviteret en række af hans kollegaer med op på scenen. Heldigvis lægger Bill Burr selv for og sparker showet i gang, hvilket som regel er garant for et godt grin undervejs.

Herefter skiftes en række stand-up-komikere til at deles op scenelyset – lidt i stil med de gamle danske stand-up-shows som Fem på flugt eller Talegaver til børn. Blandt de deltagende er blandt andet Jimmy Carr, Ronny Chieng og Dave Attell. Det er ikke sikkert, du kender dem, men ellers er der måske en god chance her for at finde en ny komiker, du kan dykke ned i efterfølgende.

Blasted

Premiere: 28. juni 2022
Genre: Action, komedie, sci-fi
Sprog: Norsk

Blasted er noget så sjældent som en norsk science fiction-actionfilm. Her følger vi de to barndomsvenner, Sebastian (Axel Bøyum) og Mikkel (Fredrik Skogsrud), der genforenes til Sebastians polterabend efter ikke at have set hinanden i lang tid. Sebastian er seriøs, karriereorienteret og lidt af en arbejdsnarkoman. Mikkel derimod lever stadig en teenage-tilværelse og er lige så optaget af lasertag, som han altid har været.

De to venner må dog lægge forskellighederne på hylden, da festen bliver afbrudt af en invasion fra rummet, og Mikkel og Sebastian må igen teame op i kampen om at overleve. Blasted er på norsk hele vejen igennem, men det er måske også okay, når nu Netflix ikke længere vil lave danske film og serier.

LÆS OGSÅ: Hvis du er fan af ‘Taxi Driver’, vil du nok også være fan af disse tre film

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Krag & Virkner’ er en interessant satsning som desværre vil for meget på én gang

LÆS OGSÅ: Steven Spielbergs bedste og værste film

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like