Nye film på Netflix i november 2021

Foto: Red Notice/Netflix

Synes du også, at november er alt for lang, mørk og kold? Her er de nyeste Netflix-film, der bringer lidt lys i mørket.

Væk er oktobers funklende græskar og fortryllende efterårsfarver, og der er endnu en måned til, at decembers hygge står for døren.

Men fortvivl ej! For med månedens nye udvalg af film forvandler Netflix din november fra kold og kedelig til morsom, hårrejsende og følelsesladet.

Love Hard

Premiere: 5. november
Sprog: Engelsk
Genre: Romantisk komedie

Foto: Love Hard/Bettina Strauss/Netflix

Natalie har mødt sit perfekte match på en datingapp. Dagene med håbløse dates og endnu mere håbløse fyre er overstået … eller det troede hun i hvert fald. For med drømmen om en romantisk jul i armene på den flotte udkårne, Josh, flyver hun fra LA til New York for at møde prins charming – kun for at finde ud af, at hun er blevet catfished, og at Josh slet ikke er den, han har udgivet sig for at være.

Ved et lykketræf støder hun på fyren Tag, som Josh har udgivet sig for at være. For at gøre situationen god igen giver Josh sig til at hjælpe Natalie med at score den flotte og eventyrlystne Tag, men er han virkelig den, hun drømmer om?

Med Nina Dobrev fra The Vampire Diaries og Darren Barnet fra Netflix-serien Never Have I Ever i nogle af hovedrollerne er der garanteret en sjov og romantisk komedie, som helt sikkert vil få dig i julestemning.

Yara

Premiere: 5 november
Sprog: Italiensk
Genre: Drama

Sad du klistret til skærmen under serier som Kastanjemanden og Efterforskningen? Så skal du helt sikkert se denne true-crime-film, som er baseret på en sand historie om den 13-årige pige Yara, der forsvandt i en lille Italiensk provinsby.

For Yara er gymnastik det vigtigste i verden. Derfor misser hun ikke en eneste gang – heller ikke den dag, hvor hun skal gå alene hjem om aftenen. Men netop den dag vendte Yara aldrig hjem igen.

Den unge piges forsvinden chokerer befolkningen i den lille by. Nu er det op til anklageren at løse sagen. Opslugt af at fange den skyldige tyer hun til nye metoder. Hun har nemlig DNA fra gerningsmanden men intet match. Så i håb om at finde morderen beordrer hun alle i byen til at aflægge en dna-prøve.

Passing

Premiere: 10. november
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

Foto: Passing/Netflix

Da de to barndomsveninder Irene og Clare genforenes i 1920’ernes New York, bliver deres verdener vendt op og ned, idet deres liv bliver mere og mere flettet sammen. De er begge afroamerikanere, men kun Irene identificerer sig som sort og er gift med en sort læge. Clare derimod udgiver sig for at være hvid og er gift med en hvid, fordomsfuld, rig mand.

Filmen er i vid udstrækning en fortælling om race- og kønsidentitet og om at være tro mod sig selv. Selvom den finder sted i 1920’erne, rummer historien rigtig mange relevante problemstillinger, som stadig er yderst aktuelle i dag.

Filmen er udelukkende i sort-hvid-farver og har de to dygtige skuespillere Tessa Thompson, der også er kendt fra Westworld og Ruth Negga fra filmene Loving og Agents of S.H.I.E.L.D, i hovedrollerne.

Father Christmas Is Back

Premiere: 6. november
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

Foto: Father Christmas is Back/Netflix

Julen er hjerternes fest. Men det er også en årstid, som kan bringe det værste frem i folk. Hvis du gik og troede, at din familie kunne være slem, så er det sikkert ingenting i forhold til familien i Father Christmas Is Back.

Hos disse fire søstre, der er vidt forskellige, kan bølgerne mildest talt gå højt. Men når deres forsvundne far pludselig dukker op til juleaften, tilføjer det lige et ekstra drys af galskab til hele balladen.

Så hvis du er en af dem, som allerede synes, at der er ALT for langt tid til jul, så skal du helt sikkert se Father Christmas Is Back. Her sørger Netflix for både julestemning og et godt grin.

Red Notice

Premiere: 11. november
Sprog: Engelsk
Genre: Action/komedie

Foto: Red Notice/Netflix

Er du vild med en hårdkogt action? Så vil du elske Red Notice. Filmen har alle de elementære elementer: Hurtige biljagter, guns, eksplosioner og masser af special effects.

Dwayne Johnson, aka The Rock, spiller FBI-agenten John Hartley, der skal fange nogle af verdens mest eftersøgte kriminelle. Den første på hans liste er Nolan Booth, spillet af Ryan Reynolds, der tilføjer et ekstra krydderi til filmen med sin vittige Deadpool-agtige attitude. For at redde sig selv beslutter Booth sig for at hjælpe Hartley med at fange den kriminelle The Bishop, spillet af Gal Gadot, der også er kendt fra Wonder Woman.

Så find popcornene frem, og læn dig godt tilbage i sofaen. Så skal Red Notice nok give dig hæsblæsende action, fede kampscener og masser af gode grin.

Flere nye film på Netflix i november 2021

The Claus Family 1. november

The Harder They Fall 1. november

Zero to Hero 5. november

Meenakshi Sundareshwar 5. november

Love Hard 5. november

We Couldn’t Become Adults 5. november

Yara 5. november

Father Christmas Is Back 6. november

Passing 10. november

Happiness Ever After. Kommer snart.

7 Prisoners 11. november

Red Notice 12. november

Prayers for the Stolen 17. november

The Princess Switch 3: Romancing the Star 18. november

Love Me Instead 19. november

Dhamaka 19. november

tick, tick…BOOM! 19. november

Outlaws 22. november

A Boy Called Christmas 24. november

Bruised 24. november.

Green Snake 26. november

A Castle For Christmas 26. november

Spoiled Brats 26. november

The Summit of the Gods 30. november

More the Merrier 30. november

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘There’s Someone Inside Your House’: “Hvor ville jeg gerne have elsket filmen”

LÆS OGSÅ: Fra The Beatles til Dexter: Film og serier du skal se i november

LÆS OGSÅ: Video: Hvorfor fascineres vi af seriemordere?

Total
8
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like