Nye film på SkyShowtime i marts 2023

Nye film på SkyShowtime i marts 2023
Sosie Bacon som Rose Cotter i ‘Smile’ / Foto: Paramount Pictures / Paramount / Players / Temple Hill / SkyShowtime

En ny række film får premiere på SkyShowtime i løbet af marts – flere med rødder i horrorgenren. Vi har samlet en oversigt til dig her.

SkyShowtime supplerer deres repertoire med en ny håndfuld film i marts. En af titlerne var biografaktuel i Danmark for ikke så længe siden, så hvis du missede chancen der, kan du snart streame filmen hjemme i stuen. Flere af de nye film indeholder også elementer med gys og horror, hvilket både kan være et plus eller et minus – afhængig af dine præferencer.

Mr. Malcolm’s List

Premiere: 1. juli 2022
Genrer: Komedie, drama, romantik
Sprog: Engelsk

Den første film på listen foregår i 1900-tallet og handler om overklassekvinden, Julia – spillet af Zawe Ashton (Nocturnal Animals, Stalker). Julia har et godt øje til Mr Malcolm; Londons mest eftertragtede ungkarl, der i filmen bliver spillet af Sope Dirisu (Gangs of London, His Dark Materials, Black Mirror). Mr Malcolm afviser dog Julia, og som hævn beslutter hun sig for at lege kispus med ham, hvilket får ham til at tro, at han har mødt kvinden i sit liv.

Lige som alt ser ud til at køre som smurt, giver Julias plan bagslag – og hun bliver nødt til at skifte strategi. Mr Malcolm’s List er en film fyldt med lige dele humor og intriger. Hvis du er til film som Pride & Prejudice (2005) og Clueless (1995), er filmen her måske værd at tage et nærmere kig på. Filmen er baseret på romanen af samme navn, der er skrevet af Suzanne Allain, som også har lavet manuskriptet til filmen her.

Mr. Malcolm’s List har premiere på SkyShowtime 14. marts.

The Black Phone

Premiere: 24. juni 2022
Genrer: Horror, thriller
Sprog: Engelsk

Tal aldrig med fremmede! Det har du i hvert fald ikke lyst til, når du er færdig med filmen her. I The Black Phone bliver Finney (Mason Thames), en 13-årig dreng, bortført af en sadistisk morder, der tager ham med hjem til sin meget lidt hyggelige kælder, der i øvrigt også er helt lydtæt. Finney sidder altså godt i saksen, indtil han finder en telefon gemt væk i kælderen, der begynder at ringe. En vej ud måske?

Oscar-nominerede Ethan Hawke (Training Day, Glass Onion, Moon Knight) har flere gyserfilm på CV’et, og hans rolle i The Black Phone er potentielt den mest uhyggelige af dem alle. Filmen landede til pæne anmeldelser, da den havde premiere sidste år. Og så er den produceret og instrueret af Scott Derrickson, der også var forfatter og instruktør til Sinister (2012), The Exorcism of Emily Rose (2005) og Marvels Doctor Strange (2016).

The Black Phone har premiere på SkyShowtime 15. marts.

Resurrection

Premiere: 5. august 2022
Genrer: Krimi, drama, horror, mystik, thriller
Sprog: Engelsk

De fleste har formentligt prøvet at få en ellers god dag ødelagt af et eller andet pludseligt opstået problem. Det er lidt det, Resurrection handler om – bare i alleryderste potens. Her møder vi kvinden Margaret, der har styr på det hele i sit liv. Det kører med arbejdet, det går godt med opdragelsen af hendes datter, Abbie, og alt er, som det skal være. Lige indtil hun møder en person fra sin fortid, David.

David bliver spillet af Tim Roth (Rob Roy, The Hateful Eight, Pulp Fiction), der ellers altid spiller sådan nogle rare karakterer. Nej okay, måske ikke… Det er heller ikke ligefrem tilfældet i Resurrection. Her får David hurtigt gjort livet surt for den ellers så skråsikre Margaret, der nu må stå ansigt til ansigt med traumerne fra hendes fortid. Margaret spilles af Rebecca Hall (The Prestige, The Town), og filmen er skrevet og instrueret af Andrew Semans (The Duchess, The Dig).

Resurrection har premiere på SkyShowtime 21. marts.

Smile

Premiere: 29. september 2022
Genrer: Horror, mystik, thriller
Sprog: Engelsk

Når du først har set det, er det allerede for sent. Det er taglinen til filmen Smile, der kunne opleves i biografen sidste år. Smile er en gyserfilm, der handler om Dr. Rose Cotter, som efter at have været vidne til en bizar, traumatisk hændelse, der involverer en patient, begynder at opleve ting, hun ikke kan forklare. Som tiden går, begynder Rose at blive mere og mere sikker på, at der er noget overnaturligt, som jager hende.

Hovedpersonen, Rose, bliver spillet af Sosie Bacon, som du måske har set i Mare of Easttown, Narcos: México eller 13 Reasons Why. Derudover medvirker bl.a. Jessie T. Usher (The Boys, Tales of The Walking Dead), Kal Penn (Van the Man, House, American High) og Rob Morgan (Don’t Look Up, Stranger Things, The Punisher). Et oplagt bud til den næste gyseraften!

Smile har premiere på SkyShowtime 22. marts.

LÆS OGSÅ: Nye film på Netflix i marts 2023

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 5 film, du skal se i marts 2023

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Er du klar til at blive væltet omkuld af ’The Whale’?

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like