Podcast-anmeldelse af I’ll Be Gone in the Dark

I’ll Be Gone in the Dark

Vi er ret vilde med mange typer af serier, men for undertegnede er true crime-genren noget af det, jeg holder mest af. Derfor var jeg hurtig til at få set I’ll Be Gone in the Dark, da jeg blev tilbudt screeners af serien. Mest fordi mysteriet om The Golden State Killer har stået lidt i skyggen af sager om seriemordere som Ted Bundy, Jeffrey Dahmer og Henry lee Lucas for at nævne et par få, der alle har haft deres egen film eller true crime-dokumentar på Netflix.

Denne gang er det altså streamingtjenesten HBO Nordicder ugentligt kan vise et nyt afsnit af en serie, der går helt tæt på en seriemorder og voldtægtsmand, der er mindst lige så uhyggelig og brutal som flere af de tidligere nævnte. The Golden State Killer alias The Original Night Stalker alias The East Area Rapist ja, et knapt så kært barn mange uhyggelige navne) har i flere årtier lykkedes med at at holde sig væk fra politiets søgelys, indtil Joseph D`Angelo en tidligere militærveteran og politimand i 2018 blev fældet ved hjælp af DNA-spor og stamtræanalyser.

En true crime-blogger og journalist ved navn Michelle McNamara viede sit liv til at fælde morderen, og dokumentaren fungerer også som en flot hyldest til hende for den hjælp hun var for politiet i forbindelse med opklaringen af mysteriet om The Golden State Killer

Michelle McNamara døde desværre alt for tildigt under tragiske omstændigheder i 2016. Hun er især kendt for bestseller-bogen I’ll Be Gone in the Dark, der blev udgivet to år efter hendes død i 2018. Altså det samme år, hvor man fældede den berygtede morder.

I denne podcast i Aftenklubben på NOVA giver jeg min anmeldelse på baggrund af alle seriens seks afsnit:

Se trailer til I’ll Be Gone in the Dark her:

Læs også: Top 5: Serier du skal se i sommerferien

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like