Rumble er julens must see, når børnene bliver trætte af de klassiske julefilm

RUMBLE
Winnie (Geraldine Viswanathan) and Steve (Will Arnett) in RUMBLE from Paramount Animation. Photo Credit: Paramount Animation.© 2020 Paramount Pictures. All Rights Reserved

Monstre og amerikansk showbrydning bør være på programmet hos enhver børnefamilie denne jul!

Animationsfilmen Rumble har premiere på Paramount+ d.21/12. Så hvis det allerede på det tidspunkt er lykkes for dig at køre ungerne godt trætte af de klassiske julefilm, så er du hermed reddet.

Hvad handler den om?

Rumble tager os med ind i en verden, hvor monsterbrydning er en global sport, og monstrene er superstjerner. Teenageren Winnie ønsker brændende at følge i sin fars fodspor og begynder derfor at træne et elskeligt og undertippet monster i et forsøg på at gøre ham til superstjerne.

Jamen wrestling er da helt vild voldeligt? 

Indrømmet! Hjemme hos undertegnede elsker vi at se amerikansk showbrydning …altså Wrestling, altså det der hvor halvgamle mænd fiktivt (næsten) smadrer hinanden ned i betongulv og brøler, grynter og ydmyger publikum. Siger jeg Hulk Hogan, så er du helt sikkert med på referencen. Og ja af frygt for pædagogiske repressalier, så erkender jeg også, at mine børn kun er fra 6 til 9 år. Men hey, det var jeg også selv, da jeg så det i 80`erne, når SKY Channel forkælede os med den brutale underholdning i bedste sendetid.

Frygt dog ej. Vel er der monstre der slås, men det er altså  bare en varm, hyggelig og sjov animationsfilm. Netop kombinationen af monstre, action, humor og showbrydning er helt perfekt for os, og ungerne har allerede sagt, at filmen skal på den obligatoriske julefilms-watchliste i år. De var faktisk pænt oppe at køre over traileren, som du kan se her nedenunder.

Så med andre ord så bør monstre og amerikansk showbrydning være på programmet hos enhver børnefamilie denne jul.

Flere prominente danske navne lægger stemme til karaktererne i filmen som f.eks: Alex Høeg Andersen ( Mac), Sofia Cükic (Winnie), Al Agami ( Marc Remy), Jacob Lohmann (Tentaculus) og Jarl Forsman ( Fred)

Originale

Emmy-nominerede Will Arnett (Arrested Development, BoJack Horseman, Blades Of Glory) og Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog, Parks and Recreation, DuckTales).

Filmen kan ses på Paramount+ fra d.21/12-2021.

På streamingtjenesten finder du et væld af gode film og serier for både børn og voksne.

© 2020 Paramount Pictures. All Rights Reserved

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouTv, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al  indholdet kun 59,-/md.

Læs også: Tiden Værd: De bedste film og serier i 2021

Læs også: 5 film fra 2021 du aldrig skal se

 

 

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like