Sci-fi, romantik og krimi: Film og serieanbefalinger til YouTv

Sci-fi, romantik eller krimi? Vi guider dig med film- og serieanbefalinger til, hvad der er værd at se med et YouTv abonnement.

Med et YouTv-abonnement har du mange af dine yndlings-TV-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted og dermed et afsindigt stort katalog af film og serier lige til at klikke play på.

Men med muligheder kommer der et naturligt valg og fravalg, hver gang du tænder for fjernsynet. Med de mange muligheder kan det være svært at beslutte sig for, hvad man skal kaste sig over, og man bruger ofte mere tid på at zappe rundt i mulighederne end faktisk at lade sig underholde af en af dem.

Du har nu mulighed for at prøve hvilken som helst mix-pakke fra YouTv for 199, – den første måned. I samarbejde med YouTv er her et bud på mindst tre titler, du kan kaste dig over denne måned.

Hør vores anbefalinger her, og læs mere nedenunder videoen:

200 Cigarettes kan ses på C More, Arrival på Viaplay, Bladerunner: 2049 kan ses på Viaplay. Snowfall og The Wire kan ses på HBO Nordic. Alle tjenesterne er tilgængelige med et YouTv-abonnement.

200 Cigarettes

Streamingtjeneste: C More, tilgængelig med YouTv

Filmen er en overset romantisk perle fra 1999 med et absolut stjernecast. Da filmen er af ældre dato, er det relativt purunge stjerneskuespillere, som vi i dag kender som nogen af Hollywoods mest kendte. Rollelisten inkluderer blandt andet brødrene Ben og Casey Affleck, komikeren Dave Chappelle, Kate Hudson, Courtney Love og Ant-man Paul Rudd.

Filmen forgår en nytårsaften i 1981, hvor man følger forskellige unge menneskers aften. Som mange ved, lever nytårsaften ikke altid op til ens forventninger, og de unge mennsker kæmper med kærligheden, ensomheden, lyst og diverse personlige udfordringer.

Arrival og Bladerunner: 2049

Streamingtjeneste: Viaplay, tilgængelig med YouTv

Arrival er en sci-fi-film af Denis Villeneuve med skuespiller Amy Adams som sprogforskeren Louise Banks. Hun får til opgave at kommunikere, hvad end der er ombord på tolv mystiske kapsler, der er landet rundt omkring på jorden.

Instruktøren Denis Villeneuve har ligeledes instrueret en anden meget kendt sci-fi-film, nemlig Bladerunner: 2049. Med mesterfotograf Roger Deakins og et testeteronfyldt makkerpar i Ryan Gosling og Harrison Ford er Bladerunner: 2049 en visuel sci-fi-fornøjelse.

Snowfall

Streamingtjeneste: HBO Nordic, tilgængelig med YouTv

Ingen anbefalinger fra det kompetente panel uden lidt krimi. En overset serie med fire sæsoner er Snowfall på HBO Nordic. Den handler om crackens indtog i Los Angeles i 1980’erne fra flere forskellige perspektiver. Franklin Saint er dog seriens omdrejningspunkt og antihelt. Han har to muligheder i livet; sælg stoffer, eller bliv god til sport for at komme ud af miljøet. Kan du lide The Wire, så er Snowfall helt sikkert også noget for dig.

Mix dine tv-kanaler og streamingtjenester

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste, hvor du har friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Fortryder du dine valg, eller vil du bare gerne se noget andet, kan du udskifte en tjeneste efter 30 dage.

Du får altid Paramount+ og DRTV med hos YouTv, hvilket giver dig adgang til eksklusive serier, blockbuster-film direkte fra Hollywood, masser af børneindhold og ikke mindst helt nyt originalindhold hos Paramount+.

Derudover kan du vælge kendte streamingtjenester såsom HBO Nordic, Viaplay og mange flere. Du kan frit vælge mellem tv-kanaler som Xee, TV2 Zulu, MTV eller CNN. Alt, hvad du har brug for, et sted.

Ud over den ultimative valgfrihed slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Prøv YouTv i en måned for 0 kr. ved at trykke på teksten her*

*Herefter 199 kr./md. for 3 mixpoint. Tilbuddet gælder nye kunder

Total
1
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like