Se listen: Nye film på Netflix i oktober 2021

Foto: The Guilty/Glen Wilson/Netflix

Over 20 film lander på Netflix i oktober 2021. Hvis du ikke ved, hvad du skal se, så har vi fundet fem fede film at give dig i kast med.

Oktober er lig med koldere vejr, mere regn og mørkere dage. Men bare rolig – med en hel liste af nye Netflix-film får du den perfekte undskyldning til at krybe under dynen og binge dig gennem oktober.

Og Netflix har virkelig sørget for god underholdning, spændende gys og romantisk drama.

The Guilty

Premiere: 1 oktober
Sprog: Engelsk
Genre: Thriller, drama
År: 2021

Foto: The Guilty/Netflix

Måske du allerede har set den danske thriller Den Skyldige fra 2018. Filmen blev især kendt for, at alle dens scener foregår på én lokation, hvor man følger en politibetjent. Nu har Netflix lavet deres egen udgave af filmen med navnet The Guilty med ingen andre end populære Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Akkurat som i den danske udgave udspiller filmen sig udelukkende på alarmcentralen. Her følger man politibetjent Joe Baylor. På grund af en problematisk sag er han blevet tvunget til at skifte livet som LAPD-betjent ud med et headset og tjansen med at besvare telefonopkald, mens sagen undersøges.

Men jobbet på alarmcentralen viser sig at være alt andet end udramatisk, da Baylor modtager et opkald fra en skrækslagen kvinde, der er blevet kidnappet. Nu er det op til Baylor at hjælpe kvinden over telefonen, hvilket udvikler sig til et hæsblæsende drama, der virkelig får seeren til at bide negle og sidde med hjertet oppe i halsen hele vejen gennem filmen.

The Forgotten Battle

Premiere: 15 oktober
Sprog: Hollandsk, tysk og engelsk
Genre: Krigsfilm
År: 2020

Foto: The Forgotten Battle/Netflix

The Forgotten Battle er en af de film, som jeg glæder mig allermest til i oktober. Der er dømt krigsfilm for alle pengene i denne hæsblæsende historie, hvor den tyske hær og tusindvis af allierede styrker kæmper mod hinanden i Slaget ved Schelde under 2. Verdenskrig.

Her oplever vi krigen fra en hollandsk soldat, en britisk allieret pilot og en hollandsk modstandspige. Deres tre meget forskellige perspektiver danner rammen for filmens fortælling og skildrer, hvordan de træffer forskellige valg i vejen mod frihed.

Filmen er en af de dyreste hollandske film nogensinde med et budget på 14 millioner euro. Det er instruktør Matthijs van Heijningen Jr., som tidligere blandt andet har instrueret The Thing fra 2011, der står bag filmen. Man kan også finde flere lovende skuespillere i filmen – blandt andet Jamie Flatters, som også er på rollelisten i de tre kommende Avatar-film.

Army of Thieves

Premiere: 8 oktober
Sprog: Engelsk
Genre: Action, horror

Foto: Army of Thieves/Stanislav Honzik/Netflix

Er du vild med postapokalyptiske zombie-gysere? Eller har du en forkærlighed for film som The Italian Job og Oceans Eleven? Så vil du elske denne prequel til filmen Army of the Dead, som formår at kombinere elementer fra begge universer.

I Army of Thieves, som viser begivenhederne i begyndelsen af zombieangrebet i Army of the Dead, bliver den tyske pengeskabstyv Dieter rekrutteret af en mystisk kvinde. Her vil et team af kriminelle eksperter benytte øjeblikket, hvor verdens øjne hviler på zombieudbruddet som mulighed for at begå et legendarisk røveri.

Der er både fart over feltet og masser af action i Army of Thieves. Derudover finder man skuespiller Nathalie Emmanuel fra Game of Thrones blandt hovedrolleindehaverne.

The Trip

Premiere: 15 oktober
Sprog: Norsk
Genre: Komedie, gyser
År: 2021

De fleste af os kender nok, at det går op og ned, hvis man er i et parforhold. Men et lille kig ind i Lars og Lisas forhold i The Trip kan pludselig forvandle ens egne problemer, med kærestens sure sokker på sofaen eller endeløse snorken, til barnemad i forhold til dette ægtepars problemer.

Hvad der ligner en hyggelig weekendtur i sommerhus for parret, forvandler sig nemlig til et blodigt drama. Både Lars og Lisa ser nemlig turen som en oplagt mulighed for at skaffe den anden af vejen. Men det går ikke rigtigt som planlagt for nogle af dem – og turen byder hurtigt på endnu større trusler, som parret slet ikke havde regnet med.

Det bliver voldeligt, klamt, MEGET blodigt og samtidig uhyre komisk, når Noomi Rapace, som er kendt fra rollen som Lisbeth Salander i Mænd der hader kvinder, spiller over for Aksel Hennie, som nogle måske kender fra hans fremragende præstation som frihedskæmperen Max Manus i den norske film af samme navn.

Emma

Premiere: 27 oktober
Sprog: Engelsk
Genre: Romantik, drama
År: 2020

Foto: Emma/Box Hill Films – © 2019 Focus Features, LLC.

Hvad er bedre, når oktobervinden rusker i træerne udenfor end at drømme sig tilbage i fortidens drama, romantik og satire? Med filmatiseringen af Jane Austens roman Emma, kommer du ikke i bedre selskab.

Selvom Austen skrev historien i 1815, er den verdensberømte roman blevet filmatiseret op til flere gange. Denne gang spiller Anya Taylor-Joy, der er kendt for sin rolle som Beth Harmon i Queens Gambit, hovedrollen som den smukke, rige og kloge Emma.

Emma har ingen planer om at blive gift. Alligevel har hun ingen problemer med at lege Kirsten Giftekniv for alle andre, straks muligheden byder sig. Mon den udspekulerede Emma lykkedes med at holde kærligheden væk, eller om den ender med at vinde over hende i sidste ende?

Flere nye film på Netflix i oktober

Swallow 1. oktober

Forever Rich 1. oktober

Upcoming Summer 3. oktober

Escape The Undertaker 5. oktober

There’s Someone Inside Your House 6. oktober

Grudge 8. oktober

My Brother, My Sister 8. oktober

Hiacynt 13. oktober

Fever Dream 13. oktober

One Night in Paris 14. oktober

The Four of Us 15. oktober

In for a Murder (W jak morderstwo) 19. oktober

Night Teeth 20. oktober

Stuck Together 20. oktober

Hypnotic 27. oktober

Nobody Sleeps in the Woods Tonight Part 2 27. oktober

Little Big Mouth 22. oktober

Dear Mother 29. oktober

LÆS OGSÅ: Guide: Film og serier du skal se i efterårsferien

LÆS OGSÅ: Tjeklisten: Film du skal streame på Netflix lige nu

LÆS OGSÅ: Gys og gru: 5 (uhyggelige) film og serier du skal se i oktober

Total
15
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like