Sidse Babett Knudsen er fængselsbetjent i ny psykologisk thriller

Vogter film
Sidse Babett Knudsen som fængselsbetjenten Eva i ‘Vogter’ / Foto: Nikolaj Møller/Nordisk Film

Sidse Babett Knudsen indtager hovedrollen i den nye psykologiske thriller ‘Vogter’ fra folkene bag filmen ‘Den Skyldige’.

I den kommende film, der lige nu har arbejdstitlen Vogter, møder vi den idealistiske og regelrette fængselsbetjent Eva (Sidse Babett Knudsen). Hun står overfor sit livs dilemma. En ung mand hun kender fra sin fortid ender i det fængsel hun arbejder i.

Hendes kendskab til ham skal helst forblive en hemmelighed, og hun anmoder om at blive overført til den afdeling han er blevet placeret i – afdelingen for de hårdeste og mest voldelige kriminelle.

Det bliver starten på en spændende og uforudsigelig psykologisk thriller, hvor Evas idealer bliver sat op imod hendes indre moral. Vogter er en fortælling om tilgivelse, hævn, kærlighed og retfærdig, der udspiller sig i et moderne dansk fængsel.

Stærk rolleliste

I hovedrollen er som sagt Sidse Babett Knudsen, der senest har været aktiv som Birgitte Nyborg i den populære serie Borgen.

Ud over Knudsen finder vi også vi også Sebastian Bull som den unge mand Mikkel fra Evas fortid. Du kender ham måske fra ungdomsserien Puls på TV 2 Play, eller som Mads Mikkelsens søn i filmen Jagten.

Evas chef Rami bliver spillet af af den altid fremragende Dar Salim, der lige nu kan ses i den store krimifilm Underverden 2. Resten af rollelisten indeholder folk som Marina Bouras, Jacob Lohmann, Olaf Johannessen, Ida Cæcilie Rasmussen, Siir Tilif og Rami Zayat.

Bag filmen står Gustav Möller, der slog igennem med thrilleren Den Skyldige, der senere fik en amerikansk genindspilning med Jake Gyllenhaal i front. Gustav Möller har også forfattet manuskriptet sammen med Emil Nygaard Albertsen, der også var med til at skrive Den Skyldige.

Vogter har premiere d. 29. februar 2024.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Underverden 2’ er en rendyrket actionfilm med høj intensitet

LÆS OGSÅ: NEEEEJ!: 5 af filmhistoriens mest hjerteskærende dødsfald

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ’We Have a Ghost’ føles som en skabelon af en film

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like