‘Simon Spies´ privatsekretær’ afslører hidtil ukendt info om Spies’ såkaldte “morgenbolle-piger” på Podimo

Simon Spies´ privatsekretær
Simon Spies´ privatsekretær / Foto: Podimo

Tilbage i 1978 var Sussie Sheikh privatsekretær for Simon Spies i 4 måneder. En ubehagelig og chokerende tid for den dengang meget unge kvinde.

Podcasten Simon Spies´ privatsekretær fortæller om hendes tid som ansat hos rejsekongen Simon Spies.

Opdagede hurtigt at noget var helt forkert

Ganske kort tid efter Sussie Sheikh blev Spies’ privatsekretær, bemærkede hun, at de kvinder rejsekongen gik efter, var helt unge piger. Gennemsnitsalderen var 15 til 17 år.

I den tidligere privatsekretærens beskrivelse var pigerne fra ressourcesvage hjem, og havde svært ved at sige fra overfor hans magtmisbrug og dominerende persona. De såkaldte “morgenbolle-piger” var altså ganske unge og uden ressourcer til at slippe ud af hans spil.

I podcasten Simon Spies´ privatsekretær forklarer Sussie Sheikh om sin kamp for at få pigerne ud af hans harem og om sine oplevelser og observationer som privatsekretær hos Spies.

Tiden skulle være inde

Sussie Sheikh er nu både journalist og forfatter, og har længe ønsket at bruge sit virke til at fortælle om sine dybt krænkende og ellers ukendte oplevelser med Simon Spies samt hans valg af sexpartnere.

Hun føler nu, at den tid vi befinder os i, hvor magtmisbrug og MeToo-bevægelsen har plads i den offentlige debat, gør det muligt for hende at fortælle sin historie om rejsekongen. 

Simon Spies´ privatsekretær kan høres eksklusivt på Podimo.

LÆS OGSÅ: Kom tæt på Herlufsholm Kostskole gennem DR: ‘Uden straf – ingen skole’

LÆS OGSÅ: 3 podcasts om ufattelige svindelsager

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like