Skaberne af serien ’29’ gør sig klar til første spillefilm

Foto: Niels A. Hansen

Instruktør og skuespillermakkerparret Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag begynder snarligt optagelserne til deres første spillefilm ‘Elsker dig for tiden’.

Duoen blev først kendt  som en duo for deres medvirken i DR3s satiresketches Generation SoMe, men bredte sig senere ud i et mere fast serieformat. Deres store gennembrud var serien 29 som er elsket af både seere og anmeldere.

Nu er det så tid til, at den store skærm i biografen med deres kommende film Elsker dig for tiden, hvori Rudbæk og Zuschlag agere som både instruktører, manuskriptforfattere og som hovedrollerne.

Kærligheden i det lange løb

Anna (Julie Rudbæk) og Thomas (Jesper Zuschlag) er meget forskellige, men de søger begge kærligheden. Thomas er håbløs romantiker der gerne vil finde sin kommende kone, og Anna er det stik modsatte: selvstændig og vil ikke have noget med kærlighed at gøre.

Filmen følger Anna og Thomas igennem hele forholdet. Lige fra de mødes og bliver forelsket, til en ny normal er sat i deres liv, hvor de bliver konfronteret med hvad de vil have ud af forholdet, og hvordan de hver især tackler det.

Alle skulle gerne kunne spejle sig i filmen

Rudbæk og Zuschlag håber at skabe en fortælling som alle mennesker vil kunne relatere sig til på et eller andet plan.

Elsker dig for tiden er vores personlige take på en universel tematik. Vi håber og tror på, at mange unge vil føle sig set og forstået med denne film. Vi følger i filmen tre meget forskellige kærlighedshistorier igennem alle faserne af kærligheden. Så uanset om publikum er singler, forelskede, i et langt forhold, gift eller i hjertesorger, vil de formentlig kunne se sig selv i filmen. Det er i hvert fald vores største mål med denne film.” fortæller Rudbæk og Zuschlag om filmen.

Optagelserne til ‘Elsker dig for tiden’ begynder inden længe og filmen forventes at få biografpremiere til efteråret 2022.

LÆS OGSÅ: Stop så! 5 reality-serier der burde være stoppet efter første afsnit

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Alt så fint ud på papiret for ´Good on Paper´

LÆS OGSÅ: Tjeklisten: Film du skal streame på Netflix lige nu

Total
16
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like